Pink, mama unei fetiţe perfecte pe nume Willow

Pink, mama unei fetiţe perfecte pe nume Willow

Celebra cântăreaţă a anunţat pe Twitter că ea şi soţul ei, Carey Hart, au devenit părinţi.

Vedeta pop de 31 de ani a născut joi într-un spital din Los Angeles. La puţin timp după ce micuţa Willow a venit pe lume, cântăreaţa a vrut să-şi împărtăşească bucuria lumii întregi. Astfel, primul mesaj dat de Pink pe Twitter a fost "Suntem bucuroşi să anunţăm venirea pe lume a frumoasei, sănătoasei şi fericitei fetiţe, Willow Sage Hart. Este superbă, exact ca tatăl ei". Iar tatăl, Carey Hart, a răspuns cu acelaşi mesaj, înlocuind finalul cu "este superbă, ca mama ei".

Pink şi actriţa Alyssa Milano, şi ea însărcinată, au făcut schimb de sfaturi legate de copii tot prin intermediul mesajelor pe Twitter. Joi, la aflarea veştii, Milano i-a răspuns lui Pink printr-un scurt mesaj: "Vă doresc toate cele bune. Felicitări! Bine ai venit în lume, Willow". Mama şi fiica au mai primit mesaje de la vedeta show-ului "The Biggest Loser", Jillian Michaels, cântăreaţa Christina Perri sau surfer-ul Clay Marzo.

O relaţie cu suişuri şi coborâşuri

Pink şi Carey Hart, vedetă a concursurilor de motociclism extrem, s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006 în Costa Rica, în cadrul unei ceremonii cu peste 100 de invitaţi. Ceremonia a avut loc la apusul soarelui pe plajă pentru că, aşa cum a declara atunci Pink pentru revista "People", "amândoi iubim plaja".

n 2008, cei doi au anunţat că se despart, decizie la fel de neobişnuită ca şi în cazul separării lor din 2003. Cu toate acestea, Pink şi Hart au găsit însă soluţia pentru a-şi reface relaţia chiar înainte ca divorţul să se pronunţe. "Nu am divorţat legal niciodată. Actele sunt enervante pentru amândoi", spunea artista râzând când a fost întrebată în 2009 într-un interviu pentru Huffington Post dacă cei doi se vor recăsători.

Sarcină ascunsă

După multe zvonuri pe care artista a evitat să le confirme, Pink a recunoscut că este gravidă, la jumătatea lunii noiembrie, când sarcina trecuse deja de două luni, în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres. Ea a povestit atunci şi despre experienţa unui avort spontan.

"Mănânc pentru doi zilele astea", a anunţat vedeta când realizatoarea a întrebat- o ce motive are să fie aşa entuziasmată. Chiar dacă nu voia să ştie dacă va avea o fată sau un băiat, Pink a mai povestit şi că doctoriţa ei i-a dat nişte indicii cu privire la sexul copilului. Artista era atunci înspăimântată pentru că, spune ea, "mama mia spus că îşi doreşte o fată exact ca mine. Una din noi sigur o să ajungă la închisoare".

Dacă ar fi avut băiat, copilul celor două vedete s-ar fi numit Jameson, un nume inspirat de marca favorită de whisky a celor doi. Chiar dacă sexul copilului nu era cunoscut atunci, mama era sigură de un lucru: numele copilului trebuie să aibă semnificaţie şi să fie original. Tatăl era ceva mai conservator, dorind un nume care să nu îl facă pe copilul lui să se simtă ciudat.

"Eşti perfectă pentru mine"

Pink a lansat în luna ianuarie a acestui an cel mai nou videoclip pentru single-ul "Perfect", o melodie emoţionantă cu un clip pe măsură care are, până acum, aproape 25 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de pe You Tube al artistei.

"Te rog, să nu crezi vreodată că eşti altfel decât perfectă. Eşti perfectă pentru mine", cântă Pink în clipul filmat când sarcina ei avea deja patru luni. <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/s4Rax2PXiWA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News