Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrovici: „Manchester City… Mai rău nu se putea”
Petrovici: „Manchester City… Mai rău nu se putea”

Petrovici: „Manchester City… Mai rău nu se putea”

Timişoara aduce pe Bega cel mai tare adversar din Europa League. Când au auzit cu cine au căzut în urma tragerii la sorţi, pe bănăţeni i-a apucat durerea de cap.

FC Timişoara va juca în play-off-ul Europa League cu Manchester City, una dintre cele mai bogate echipe din fotbalul mondial. Pentru prima oară după foarte multă vreme, la FC Timişoara e consens. Toată lumea e de acord că sorţii le-au scos în faţă cel mai puternic adversar.
"Nu ne vom preda"
"S-a tras la sorţi cel mai puternic adversar posibil pentru noi! Mai greu nu se putea! Ne vom lupta însă şi ne vom juca şansa. Cei de la Manchester City sunt favoriţi, asta e clar.
Ştim ce jucători au în lot, ce fotbalişti au achiziţionat în ultima perioadă. Favorita din acest meci se cunoaşte, dar noi nu ne vom preda!", a spus antrenorul Vladimir Petrovici, pe siteul oficial al grupării timişorene.
"Vom încerca să fim la înălţimea lor"

"Pentru publicul din Timişoara, faptul că vine una dintre cele mai mari cluburi europene este o frumoasă sărbătoare. Manchester City este favorită, recent au achiziţionat o serie de fotbalişti de clasă mondială, precum Kolarov, Silva, Kolo Toure, să nu uităm că îl au în lot şi pe Tevez, unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume.
Nu plecăm dinainte învinşi, vom încerca să fim la înălţimea lor", a spus şi căpitanul Dan Alexa.
CITIŢI ŞI:
Unirea – Hajduk, Steaua – Grasshopper, FC Vaslui – Lille, Timişoara – Man. City în Liga Europa