Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrecere de lux la Ştefăneştii de Jos, plătită cu bani publici
Petrecere de lux la Ştefăneştii de Jos, plătită cu bani publici

Petrecere de lux la Ştefăneştii de Jos, plătită cu bani publici

Aproximativ 120.000 de euro au decis să dea aleşii locali din comuna Ştefăneştii de Jos pentru a sărbătorii ziua localităţii. Cu aceşti bani vor fi plătiţi maneliştii şi alţi cântăreţi de muzică uşoară, se vor amenaja câteva corturi şi se va cumpăra şi mâncare.

Locuitorii spun că nu ştiau de decizia primăriei şi că au aflat abia atunci când au văzut afişele lipite pe stâlpii şi gardurile comunei.
Ele anunţă că, pe data de 8 septembrie, în comună va avea loc o petrecere la care va cânta Florin Salam, Adi Minune, dar şi Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, dar şi alţi artişti de muzică uşoară.
În timp ce consilierul local, Gheorghe Pavel, a explicat, pentru Realitatea, că bani necesari organizării acestui aveniment au fost luaţi din bugetul alocat destinat pentru asfaltări şi construirea sistemului de canalizare şi apă curentă, viceprimarul localităţii, Eugen Parschiv, nu a putut oferi vreo explicaţie, motivând că a fost „luat pe nepregătite”.
 
Până una alta, locuitorii au ameninţat că vor proteste luni în faţa primăriei, dacă autorităţile nu se vor răzgândi în ceea ce priveşte organizarea petrecerii.
„Avem străzi neasfaltate şi, poate, la iarnă nu avem bani de lemne sau să ne plătim gazele. Mai bine să cheltuiască banii pe aşa ceva primăria”, a explicat un localnic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News