Evenimentul Zilei > Actualitate > Performanță pentru România! Marian Drăgulescu, bronz la sol în cadrul Cupei Mondiale de la Doha
Performanță pentru România! Marian Drăgulescu, bronz la sol în cadrul Cupei Mondiale de la Doha

Performanță pentru România! Marian Drăgulescu, bronz la sol în cadrul Cupei Mondiale de la Doha

Gimnastul Marian Drăgulescu a cucerit medalia de bronz în finala de la sol, vineri, la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Doha.

Drăgulescu a obţinut nota 14,100, el fiind întrecut în clasament de taiwanezul Tang Chia-Hung, 14,366, şi de kazahul Milad Karimi, 14,266, anunță Agerpres. 

În calificări, Drăgulescu primise a treia notă, 14,000, fiind devansat de elveţianul Pablo Braegger, 14,133, şi de taiwanezul Tang Chia-Hung, 14,000.  Marian Drăgulescu (36 ani) este calificat şi în finala de la sărituri, programată sâmbătă, când Cătălina Ponor va evolua în finala de la bârnă. 

Pe 19 martie, Cătălina Ponor a câştigat finalele de la bârnă şi sol, la concursul de Cupă Mondială de la Baku (Azerbaidjan). 

Concursul de la Doha contează pentru gimnaştii români ca etapă în pregătirea pentru Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie).