Evenimentul ZileiActualitatePerformanță în pandemie. Pacientă de 104 ani vindecată de două ori de COVID

Performanță în pandemie. Pacientă de 104 ani vindecată de două ori de COVID

Performanță în pandemie. Pacientă de 104 ani vindecată de două ori de COVID
O femeie în vârstă de 104 ani a înregistrat o adevărată performanță după ce s-a vindecat de două ori de COVID-19. S-a întâmplat în Columbia.

O femeie în vârstă de 104 ani a învins, pentru a doua oară, COVID-19. S-a întâmplat în Columbia, iar momentul a fost marcat de cadrele medicale care au ținut să o felicite la externarea din spital.

Carmen este o bătrânică de 104 ani care a învins coronavirusul. Și nu a făcut-o doar o singură dată, ci de două ori. Femeia locuiește într-o localitate din Columbia și a dat dovadă de o dorință de viață ieșită din comun. Cadrele medicale care s-au ocupat de îngrijirea ei susțin că au fost plăcut suprinse de voința ei, ieșită din comun, de a lupta împotriva bolii. Drept urmare medicii și asistentele au însoțit-o cu aplauze până la ieșirea din clinica în care a fost internată.

Pacientă de 104 ani vindecată de două ori de COVID

Medicii clincii columbiene și-au exprimat aprecierea pentru bătrânica de 104 ani care a rezistat în fața virusului de două ori fără să cedeze. Ei s-au arătat surprinși capacitatea sa fizică.

„Este o pacientă în vârstă, cu o capacitate fizică excelentă, a rezistat virusului de două ori. Prima dată a fost izolată în azilul de bătrâni. De data aceasta, a fost tratată în clinica Canelones. Mulțumită lui Dumnezeu, s-a descurcat foarte bine și a învins virusul”, a arătat Gina Gomez, una dintre asistentele care au îngrijit-o.

Pacienta de 104 ani a fost internată 21 de zile

Managerul clinicii medicale columbiene, unde a fost internată femeia, Yamit Hurtado, a precizat că aceasta și-a revenit destul de repede, mai ales efortului depus de cadrele medicale. Medicul columbian a relatat că bătrânica a fost îngrijită în spital cu foarte multă atenție, vreme de 21 de zile.

„Pacienta de 104 ani a fost internată timp de 21 de zile. Din fericire, și-a revenit destul de bine, datorită efortului depus de echipele medicale. Este o victorie, iar această pacientă și-a revenit și pleacă acasă în cele mai bune condiții”, a declarat Yamit Hurtado, managerul clinicii.


Accesează: