Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT- Serviciul Teritorial Braşov, împreună cu ofiteri de poliţie judiciara din cadrul B.C.C.O. Braşov, au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 65 de persoane, specializat în săvârşirea de fraude bancare. Potrivit anchtatorilor, se reţine că, în perioada 2010-2012, liderii grupului ,  Holban Ioan, Chiriac Nicoleta, Andries Ursu Anca Maria, împreună cu alţi membri ai grupării, au solicitat şi obţinut, in mod fraudulos, credite de la unitati bancare si institutii de credit de pe raza judetului Brasov. 
Prejudiciu de 500.000 de euro
Creditele au fost obţinute prin prezentarea de documente false – adeverinte de salariu, fise fiscale, contracte individuale de munca, carti de munca, garantii fictive sau supraevaluate. Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 500.000 de Euro.
Percheziţii în ţară
La data de 28 august 2012, procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat un numar de 36 perchezitii domiciliare precum si la sediile unor societati comerciale din judetele Brasov, Cluj, Hunedoara si Neamt. La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov vor fi aduse 65 de persoane in vederea audierii, urmand ca dupa finalizarea audierilor sa fie dispuse masurile legale. Cercetările au fost efectuate cu sprijinul BCCO Bucuresti, BCCO Cluj, SCCO Deva si SCCO Neamt.