Pe Riviera franceza

Pe Riviera franceza

In 1971, Mick Jagger, foarte vioi, anunta ca planuieste sa scrie o carte despre trupa.

N-avea sa o faca nici cinci decenii mai tarziu. Ingrozit de destramarea Beatles-ilor, acesta isi propusese sa evite cu orice pret un destin similar pentru Stones. In rest, practic, toti muzicienii se mutasera in Franta.

Mick Jagger cumparase o casa care-i apartinuse lui Pablo Picasso in Mougins, Keith Richards inchiriase cu 10.000 de lire pe luna o vila uriasa, Nelcote, in Villefranche-sur-Mer, ce va fi utilizata drept baza permanenta pentru grup, Bill Wyman se stabilise in La Bastide Saint Antoine, iar Mick Taylor si a sa Rose Miller, in Grasse.

Cat despre Charlie, devenise proprietarul unei mici ferme in Cevennes. Muzicienii devin prezente familiare pe Riviera franceza, in special Mick, alaturi de Bianca. Zvonurile despre o posibila casatorie Bianca-Mick devin din ce in ce mai persistente, iar paparazzi ii vaneaza cu constiinciozitate in toate locatiile trendy si stylish: restaurante, hoteluri (Byblos) si la cumparaturi (Yves St. Laurent din St. Tropez). In ciuda dezmintirilor categorice din ambele parti, ceva pluteste in aer... dar sa nu ne grabim.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fragmente din cartea „Blue, Black&White - Povestea Rolling Stones”, scrisa de Ioan Big si aparuta la Editura RAO