Conducerea clubului italian de fotbal Cesena caută în van să scape de Adrian Mutu. „Aveam o înţelegere cu Genoa, dar s-a schimbat conducerea acolo, iar totul a căzut”, spun oficialii „căluţilor de mare”.
Mutu ar fi avut ocazia să calce pe urmele lui Marius Sava, Adrian Mihalcea şi Claudiu Niculescu, tustrei trecuţi prin curtea „grifonului”. „Dacă nu vom găsi o soluţie, Mutu va trebui să se prezinte la reunirea echipei noastre„, au precizat cei de la Cesena.
Mutu câştigă la Cesena 1,8 milioane de euro pe sezon (suma oficială, cea neoficială fiind de 2,5 milioane de euro), iar în contract are prevăzută o clauză prin care poate pleca oricând, dacă îşi găseşte echipă. În Serie B, Cesena nu-i poaet asigura acelaşi salariu.
Mutu are oferte din America, Asia şi din lumea arabă, însă a primit interzis de la Victor Piţurcă să ia calea petro-dolarilor. „Dacă merge la arabi, nu-l mai convoc la naţională„, l-a pus în temă selecţionerul.
Mutu: "Vreau să joc într-o echipă competitivă"

"Viitorul meu? Nu este nimic sigur, nu ştiu nimic. Aş putea rămâne şi la Cesena. Am vorbit cu preşedintele Igor Campedelli şi voi fi cedat dacă se va găsi o soluţie bună atât pentru mine, cât şi pentru club. Nu contează dacă oferta este din Italia sau din altă ţară. În zilele următoare vom vedea ce este de făcut. Între timp mă antrenez cu Cesena şi vreau să joc într-o echipă competitivă", a spus Mutu pentru site-ul tuttomercatoweb.com.