PDL nu e mulţumit de misiunea Elenei Udrea la Constanţa

PDL nu e mulţumit de misiunea Elenei Udrea la Constanţa

Alegerea la PDL Constanţa a unei noi conduceri, alta decât cea impusă de la centru prin Elena Udrea, este respinsă de liderii democrat-liberali de la Bucureşti, dar numai cu o jumătate de gură.

Biroului Permanent al PDL a declarat ieri „ilegală“ întâlnirea de sâmbătă a Consiliului de Coordonare Judeţean, în care s-au invalidat excluderile recente, dar a admis totodată că nici prestaţia Elenei Udrea şi a lui Valeriu Stoica, desemnaţi să gestioneze situaţia, nu este mulţumitoare. „Mandatul nu se desfăşoară conform aşteptărilor, dar pentru asta suntem aici - să analizăm, să luăm măsurile care se impun“, a concluzionat prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan.

Potrivit acestuia, prin protocolul de fuziune, nicio organizaţie din ţară nu poate declanşa alegeri interne înainte de 2010 şi, în consecinţă, conducerea nu va recunoaşte deciziile luate sâmbătă la Constanţa.

„N-avem două conduceri, avem una singură“, a spus Stolojan, numind „reglementară sau, mai exact, aparent reglementară“ concovarea CCJ.

Ne puteți urmări și pe Google News

În privinţa excluderii din partid a deputatului de Constanţa Stelian Duţu, liderii PDL au decis deocamdată doar să „ia act“ de anunţul acestuia că va candida independent, urmând ca hotărârea finală să aparţină Consiliului Naţional de Coordonare.