PDL-iştii: Şeitan şi Vlădescu trebuie să plece. Fac rău partidului

PDL-iştii: Şeitan şi Vlădescu trebuie să plece. Fac rău partidului

SE CER REMANIERI. Haosul creat de aplicarea noilor prevederi ale Codului Fiscal a sporit nervozitatea printre PDL-iştii care şi aşa voiau să-i vadă plecaţi din guvern pe Mihai Şeitan şi pe Sebastian Vlădescu.

Democrat-liberalii susţin că de data asta s-a umplut paharul şi miniştrii muncii şi finanţelor trebuie să fie remaniaţi pentru că fac rău guvernului şi PDL-ului.

Spânu:"Au făcut rău partidului şi guvernului"

"Acum s-a ajuns la un punct în care nu se mai poate şi Mihai Şeitan trebuie să facă un gest de onoare şi să-şi dea demisia. A făcut rău întregului guvern şi PDL", a declarat deputatul Marius Spânu, adăugând că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile a lovit tocmai electoratul pe care partidul său îl vizează.

Ne puteți urmări și pe Google News

Boldea: "Imbecilităţi. Merg la Curtea Constituţională"

"Să se ducă acasă şi Şeitan, şi Vlădescu. Ei sunt responsabili de haosul creat, care va afecta partidul. Măsurile lor sunt nişte imbecilităţi şi îi anunţ că voi solicita Avocatul Poporului să atace la Curtea Constituţională noile prevederi ale Codului Fiscal, promovate prin ordonanţă", a susţinut şi deputatul PDL Mihail Boldea, care este avocat şi intră şi el sub incidenţa noilor prevederi.

"Nu voi depune declaraţiile, aştept să mă amendeze, voi merge în instanţă şi voi ridica eu excepţia de neconstituţionalite. Noile prevederi nu sunt conforme cu Constituţia", a mai spus Boldea.

Ideea remanierii celor doi a fost invocată şi de vicepreşedintele PDL Ioan Oltean. "Eu am văzut doar la televizor, trebuie să recunosc, această situaţie şi dacă ea într-adevăr aşa se întâmplă în realitate, atunci nemulţumirea mea creşte în ceea ce priveşte modul în care cei doi miniştri au gestionat această problemă atât de importantă", a declarat el, la RFI.

Preda: Şeitan să stea la coadă

Şi europarlamentarul Cristian Preda l-a criticat, pe blogul personal, pe ministrul muncii.

"Şeitan nu ar trebui remaniat, ci pus să stea la coadă. (...) Cum respectul pentru drepturile de autor pare să se fi degradat în chip considerabil, renunţ la orice exclusivitate pentru ideea de a-l pune pe Şeitan la coadă. Altfel spus, dacă mai există amatori care i-ar ceda domnului Şeitan ceva drepturi de autor, eu zic să îi spuneţi, să nu facă omul mai multe drumuri degeaba!", a comentat ironic Preda.

Citiţi şi:

  • Şeitan le dă lecţii cu întârziere oamenilor de la ghişee