PDL Constanţa a început să strângă semnături pentru demiterea primarului Radu Mazăre

PDL Constanţa a început să strângă semnături pentru demiterea primarului Radu Mazăre

Liderul PDL, Christian Gigi Chiru, a demarat, astăzi, campania de demitere a primarului Constanţei, Radu Mazare.

El a venit la Primăria Constanţa având în mână o clepsidră şi o plăcuţă pe care era scris "Joi, 1 septembrie, ora 11.00, s-a scurs timpul".

Liderul Christian Chiru s-a prezentat la recepţia Primăriei şi a cerut agenţilor de pază să fie lăsat la Secretariat pentru a-i înmăna clepsidra şi plăcuţa primarului Radu Mazăre aducându-i la cunoştinţă că PDL vrea să-l demită pentru inresponsabilitate administrativă, aşa cum a anunţat în urmă cu o lună.

Primarul Mazare nu a venit încă la serviciu, aşa că i s-a transmis de la secretariat să depună o cerere la registratură. Liderul a afirmat că probabil Radu Mazare preferă să se dea cu zmeul pe mare decât sa vină la serviciu. Chiru a venit însotit de mai mulţi susţinători care au fluturat pancarte cu "Nerealizările edilului Constanţei".

Liderul PDL a spus că pentru demiterea primarului are nevoie de 70 de mii de semnături pe care speră să le obţină din partea constănţenilor. Părerile localnicilor aflaţi în faţa primăriei sunt împărţite, dintre cei prezenţi fiind şi cei care resping campania PDL, declarându-şi susţinerea pentru Radu Mazare. Lisata pentru demitera primarului a fost semnată şi de către prefectul de Constanţa, Claudiu Palaz, care a trecut prin faţa primăriei.

Chiru, despre Mazare: "Sunt sigur că este pe plajă, se dă cu zmeul"

"Primarul nu este la primărie, este obişnuit să chiulească, sunt sigur că este pe plajă, se dă cu zmeul. Ne-am obişnuit cu felul în care înţelege să fie prezent la locul de muncă dl. Mazăre, vara este pe plaja din Mamaia iar iarna pe plaja din Brazilia".

"Am aşteptat cele trei săptămâni timp în care primarul îmbătat de putere nu a reuşit să revină la realitate şi să reuşească să-şi depună demisia de onoare în semn de respect faţă de constănţeni şi de oraş. Este uşor de constatat felul în care dl. primar se comportă total nepotrivit pentru funcţia pe care o are, este generată de beţia de putere, dumnealui permiţând să transforme oraşul în propria-i moşie iar bugetul local în propria-i vacă de muls".

"Vom merge din uşă în uşă şi vom solicita sprijin pentru a obţine numărul de 70.000 de semnături necesare pentru demiterea primarului". "Campania este decizia organizaţiei judeţene a PDL Constanţa şi îmi aparţine în totalitate şi mi-o asum".

"Dacă îmi arătaţi un singur obiectiv care să justifice cei peste un miliard de euro cheltuiţi de dl. primar pe semnătura lui, eu renunţ să mai strâng semnăturile pentru demiterea lui".

"Motivul principal al campaniei de strângere semnături în vederea demiterii lui Radu Mazăre, este că suntem presaţi de timp, axa care permitea primăriei să acceseze fonduri europene este operabilă până în 2013 şi ar fi o greşeală din partea noastră să stăm fără a avea o reacţie vis a vis de actuala administraţie".

"O fac acum pentru că sunt lider PDL Constanţa de doar 5 luni, dacă eram acum un an, astăzi Mazăre nu mai era primar". CITIŢI ŞI:

  • Război "rasist" între Mazăre şi liderul PDL Constanţa

Ne puteți urmări și pe Google News