Evenimentul Zilei > Politica > PD-L sector 6 s-a lansat cu usi sparte

PD-L sector 6 s-a lansat cu usi sparte

In noul PD-L toate merg struna daca nu e vorba de functii.

Pentru ca a pierdut sefia filialei sector 6, in urma reorganizarii datorate fuziunii PD-PLD, democratul Constantin Patica a pus lacatul pe usa, refuzand  sa puna sediul la dispozitia noii conduceri. Pana la urma, noul sef al PD-L sector 6, Radian Tufa, s-a vazut ieri nevoit sa sparga usa ca sa se poata instala si incepe activitatea in filiala democrat-liberalilor.

Desi sectorul 6 ar fi revenit PLD, organizatia va fi condusa de Radian Tufa, care provine din PD deoarece liberal-democratul Cristian Poteras nu poate primi nicio functie deocamdata. Si asta pentru ca nu a demisionat inca din PNL, un asemenea gest atragand legal pierderea functiei de primar. Poteras o va face insa inaintea campaniei pentru locale, urmand sa candideze din partea PD-L.

Pentru celelate sectoare, PD-L-istii discuta despre candidaturile lui Liviu Negoita (sector 3), Razvan Murgeanu (sector 1), Ionut Popa (sector 5), Radu Silaghi (sector 4) si Dan Ionescu (sector 2). La Primaria Generala, cel mai probabil candidat va fi secretarul general Vasile Blaga,  Adriean Videanu nemaidorin-du-si  un nou mandat.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News