Paula Chirilă, adepta produselor naturiste

Paula Chirilă, adepta produselor naturiste

Prezentatoarea emisiunii „1001“ de la Romantica TV urmează un ritual foarte strict în ceea ce priveşte îngrijirea tenului, pe care îl pregăteşte minuţios pentru machiajul profesionist de televiziune.

Dimineaţa folosesc în această ordine: apă termală, cremă pentru ochi şi cremă de faţă matifiantă. Urmează machiajul pentru platou, iar când ajung seara acasă - demachiere, spălare cu gel de curăţare special pentru tenul meu, apă termală, cremă pentru ochi şi cremă de noapte“.

Machiajul este o etapă pe care Paula nu o omite niciodată. „Folosesc multe produse de machiaj şi sunt foarte fericită că am reuşit să-mi cumpăr un beauty case, ca să nu mi se mai răstoarne fardurile în geantă. Nu mă despart niciodată de batonul corector şi mascara. Cumpăr cosmetice ori de câte ori mă tentează ceva, dar numai cu recomandări de la prieteni. Ziua mă machiez cât mai natural, iar seara, prefer un machiaj mai accentuat“.

Paula a ales să-şi aplice anumite tratamente cosmetice acasă, nu la un salon specializat, şi foloseşte mai ales produse naturiste. „În mod uzual, eu chiar folosesc multe produse naturiste. Dacă stau bine să mă gândesc, cred că 80% dintre produsele pe care le folosesc sunt naturiste“. Nevoită să se tundă „zero“ În privinţa îngrijirii părului, prezentatoarea postului Romantica se lasă pe mâna specialiştilor. „Merg la coafor şi mă vopsesc o dată pe lună, în medie, însă nu-mi schimb foarte des tunsoarea. Mă fixez un timp pe o anumită linie şi rămân cu ea până mă plictisesc şi apoi o schimb. Îmi place părul lung, dar mi-a stat bine şi tunsă scurt, chiar «zero». Am adoptat această variantă când mă pregăteam pentru o piesă de teatru“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Paula mărturiseşte că nu urmă reşte cele mai noi tendinţe din modă şi machiaj, preferând să poarte ceea ce o avantajează şi ceea ce o pune în valoare, indiferent de curentul general.

„Urmăresc să mă simt bine în hainele mele şi ele să se potrivească trupului meu şi felului meu de a fi, să mă pună în valoare. O femeie nu ar trebui să poarte ceea ce nu îi vine bine sau lucruri cu care nu se simte confortabil. E importantă lenjeria, spre exemplu nu ar trebui să poarte niciodată un sutien mai mic decât trebuie. Îmi displac cozile de păr false. Un machiaj prea strident ziua este total contraindicat. Un blush, un rimel şi un gloss sunt suficiente. Şi un strop de parfum, fără a exagera, desigur. Nu aş purta niciodată poşete cu logoul la vedere“. SECRETELE PAULEI Sport şi dietă

> Sportul este una dintre activităţile preferate ale Paulei, încercând astfel să se menţină într-o formă fizică bună. „În ultima perioadă am fost mai mult la sală.“ > „Toată viaţa mea a fost o cură de slăbire. Cred că le-am încercat pe toate. Acum încerc să nu mai mănânc deloc după ora 18.00, iar dimineaţa e singurul moment al zilei în care mănânc fructe.“