Evenimentul Zilei > Actualitate > Paul Gascoigne, găsit inconștient și plin de sânge într-un hotel de lux: „Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool”
Paul Gascoigne, găsit inconștient și plin de sânge într-un hotel de lux: „Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool”

Paul Gascoigne, găsit inconștient și plin de sânge într-un hotel de lux: „Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool”

Legendarul fotbalist englez Paul Gascoigne a fost protagonistul unui alt episod dramatic, în care a abuzul de alcool l-a făcut să-și piardă cunoștința.

În vârstă de 48 de ani, fostul mare jucător al naționalei Angliei a fost transportat de urgență la spital, în jurul orei 5 dimineața, după ce a fost găsit fără cunoștință într-un hotel de lux.

„Era vizibil beat și arăta îngrozitor când s-a cazat. Era într-o stare foarte proastă. Era deja băut și a încercat să mai ceară ceva prin room service, dar a fost refuzat. I s-a dus, în schimb, mâncare în cameră.

Mai târziu, când oamenii din staff-ul hotelului au mers să vadă în ce stare se află, l-au găsit tremurând, în stare de inconștiență și plin de sânge, după ce s-a tăiat într-o sticlă”, au notat cei de la  „The Sun”.

Martorii au fost îngroziți de felul în care era Gascoigne: „Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool. E o imagine atât de tristă. Arată ca un om foarte bătrân”