O nouă încercare disperată a lui Paris Hilton de a deveni cântăreaţă. Ultimul clip video în care nici nu cântă | VIDEO

O nouă încercare disperată a lui Paris Hilton de a deveni cântăreaţă. Ultimul clip video în care nici nu cântă | VIDEO

Ultimul clip video din portofoliul lui Paris Hilton a ajuns, ieri, pe internet. În videoclipul melodiei "Drunk Text" Paris Hilton nu are nici măcar o singură notă muzicală.

Ea recită, doar, câteva versuri: "Nimeni nu este în siguranţă în twittersfer (...) Să fiu al naibii dacă, după asta, o să ajung la o cină târzie, cu lenjeria pe care am purtat-o aseară, în poşetă".

Acest videoclip nu este oficial, fiind "scăpat" pe Internet. Tocmai de aceea, reprezentanţii artistei au precizat că Paris Hilton continuă să facă muzică, însă, videoclipul, filmat acum un an, nu urma să fie inclus pe albumele viitoare. "Primul single va fi lansat în câteva luni şi vom anunţa pe toată lumea atunci când va veni momentu", au mai spus PR-iştii lui Paris Hilton.

Videoclipul despre care se vorbeşte zilele acestea a fost realizat în colaborare cu Manufactured Superstars. Trupa a sărit în apărarea lui Paris şi a precizat că muzica pe care o va interpreta aceasta "va impresiona audienţa".

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OgGOyCF2lA8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>