Evenimentul Zilei > Actualitate > Paris Hilton, arestată pentru posesie de cocaină
Paris Hilton, arestată pentru posesie de cocaină

Paris Hilton, arestată pentru posesie de cocaină

Blonda moştenitoare a imperiului Hilton a fost arestată, azi-dimineaţă, pentru posesie de cocaină, după ce, în urma unui control, poliţiştii din Las Vegas au descoperit drogurile în maşina unui prieten.

Paris a fost transportată la centrul de detenţie Clark County. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Los Angeles, maşina a fost oprită pe o stradă a oraşului după ce s-a constatat că pe geam ieşea un fum suspect ce părea a fi de la ţigările de marijuana.

Diva a fost recunoscută imediat de trecătorii care s-au oprit lângă maşină în număr mare.

În timpul percheziţiei, poliţiştii au descoperit în maşină substanţe interzise, iar analizele au demonstrat că era vorba despre cocaină.

”Nu se ştie cu exactitate despre ce cantitate de droguri este vorba”, a declarat purtătorul de cuvânt Marcus Martin.

Satrleta în vârstă de 29 de ani se aştepta să fie eliberată în cursul acestei după-amieze.

Cu câteva minute înainte de a fi arestată, moştenitoarea imperiului Hilton a postat pe contul de Twitter mesajul ”Merg la culcare. Vise plăcute tuturor”, fără însă a adăuga ceva despre consumul de cocaină.
Recidivă

În urmă cu două luni, în cadrul meciului Brazilia-Olanda, de la Campionatul Mondial de Fotbal, Paris Hilton şi o prietenă de-ale sale au fost arestate pentru posesie de marijuana. Acuzaţiile au fost retrase în scurt timp.

Pentru aceeaşi infracţiune ea a fost reţinută şi interogată, cu două săptămâni înainte de incidentul din Africa de Sud, de poliţia unui aeroport din Corsica.

În 2007, Paris Hilton a petrecut 23 de zile după gratii pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Experienţa din închisoare a făcut-o să îşi reevalueze întreaga viaţă, a mărturisit bogata blondă într-una din emisiunile lui Larry King.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: