Papucii din catifea cu fir de aur ai lui Bernard Madoff, scoşi la licitaţie

Papucii din catifea cu fir de aur ai lui Bernard Madoff, scoşi la licitaţie

Sute de obiecte care i-au aparţinut miliardarului escroc Bernard Madoff vor fi scoase la licitaţie la jumătatea lunii noiembrie, informează AFP.

Printre acestea se numără şi o pereche de papuci de catifea neagră, model clasic, măsura 42, pe care sunt brodate cu fir aurit iniţialele lui Bernard Lawrence Madoff (B.L.M.). Presa de peste ocean a început deja să publice liste cu potenţialii câştigători, cum ar fi Bill Murray sau Bette Midler.

Unii jurnalişti, mai întreprinzători, au sunat chiar şi la Biroul de Management al Terenurilor (Bureau of Land Management - BLM), însă oficialii instituţiei au declarat, amuzaţi, că nu au luat încă nicio decizie în această privinţă.

De asemenea, vor fi puse în vânzare şi un inel de logodnă cu diamnat de 10 carate, precum şi un pian cu coarde marca Steinway din 1917. În total, circa 400 de obiecte confiscate din locuinţele din New York şi Montauk (Long Island) vor fi scoase la licitaţie, organizatorii sperând că astfel vor putea compensa o parte din pierderile suferite de cei excrocaţi de Bernard Madoff.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin intermediul schemei Ponzi dezvoltată, Bernard Madoff a excrocat miliarde de dolari.