Pantelimon, Raiul jocurilor

Pantelimon, Raiul jocurilor

O expoziţie internaţională care a strâns distribuitori şi producători de jocuri mecanice, jocuri video etc a început astăzi în Pantelimon. Expoziţia, la care biletul de intrare costă 20 de lei, are şi un site (earena.ro).

Amatorii de jocuri au amenajat un spaţiul numai al lor, în Pantalimon, unde are loc, începând de azi, "Entertainment Arena Expo", o expoziţie internaţională care reuneşte distribuitori şi producători de jocuri mecanice, jocuri de noroc, jocuri de casino, jocuri video, rulete, biliard, flipers, dotări pentru săli de joc şi, în general, tot ceea ce ţine de capitolul divertisment. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în perioada 7-9 septembrie 2011, la East Expo Center, în Bucuresti. Pavilioanele expoziţionale sunt situate la adresa Şoseaua Pantelimon numărul 1.

"Entertainment Arena Expo" se adresează specialiştilor din domeniu, dar are şi o parte interactivă destinată amatorilor de jocuri, de mâine urmând a fi organizate diverse concursuri cu premii. Prima zi a expoziţiei, cea de astăzi, nu este dedicată publicul larg, accesul făcându-se doar pe baza inviţatiilor. Numai că mâine şi vineri, cei dornici să joace darts, bowling sau snooker sunt aşteptaţi la expoziţie pentru a proba ultimele noutăţi în domeniu. Preţul biletului de intrare este de 20 de lei, iar accesul persoanelor sub 18 ani neînsoţite de un adult este interzis.

Program de vizitare: 7 septembrie / 10.00 - 17.00 8 septembrie / 10.00 - 17.00 9 septembrie / 10.00 - 15.00

Ne puteți urmări și pe Google News