Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetele de pe Dâmboviţa au încălcat dress code-ul Pamelei Anderson
Vedetele de pe Dâmboviţa au încălcat dress code-ul Pamelei Anderson

Vedetele de pe Dâmboviţa au încălcat dress code-ul Pamelei Anderson

Vedeta din "Baywatch", venită la Bucureşti pentru petrecerea Playboy Mansion, a evitat întâlnirea cu presa la Aeroportul Otopeni.

Situaţia s-a repetat şi la Palatul Snagov, transformat pentru o noapte în ”Mansion House”. Aici, presa a avut parte de firimiturile petrecerii care s-a încins abia când ceasul stătea să bată de miezul nopţii.

Vedetele de pe malul Dâmboviţei au început să sosească imediat după ora 23.00 şi, deşi organizatorii au anunţat că pentru această seară specială există un ”dress code” (ţinută obligatorie) negru, acestea l-au încălcat. Ramona Gabor a apărut îmbrăcată în roşu, în timp ce ”pupăza” Sânziana Buruiană a optat pentru o rochie scurtă albastră.

Ajuns la Palatul Snagov cu puţin timp înainte de sosirea invitatei speciale, designerul Cătălin Botezatu şi-a luat imediat locul în salonul celor care se pot bucura de prezenţa celor 10 playmate şi a Pamelei Anderson. Lui i s-a alăturat cântăreaţa Loredana Groza.
Amfitrioana evenimentului şi nucleul petrecerii, Pamela Anderson, a sosit la Snagov de la Hotelul Radisson Blu din centrul Capitalei, în jurul orei 23.30. Îmbrăcată cu o rochie lungă neagră şi cu părul aranjat într-o coafură aparent neglijentă, vedeta Playboy a coborât din maşina cu geamuri fumurii şi a intrat în Palat, fără a cocheta prea mult cu bliţurile fotografilor şi cu jurnaliştii rămaşi afară.

Pentru răsfăţul de o noapte, fiecare invitat a plătit 2.200 de euro, la categoria VIP, şi între 750 şi 1.100 de euro pentru a petrece noaptea alături de nu mai puţin de 300 de ”candy-girls”. ”Bombonicilor” le-au fost alături şi fete pictate sau îmbrăcate în fructe,  astfel că Palatul Snagov a fost luat cu asalt de frumuseţile după tiparul deja consacrat al Playboy.(Alina Vătăman)

Vedeta americană Pamela Anderson a sosit la Bucureşti ieri la amiază, pentru a găzdui, la Palatul Snagov, prima petrecere europeană Playboy Mansion, organizată de Mansion Events – prin licenţă acordată de Playboy Enterprises Inc., USA.

Anderson a ajuns ieri, de la Londra, în jurul orei 15.50, pe Aeroportul "Henri Coandă", cu un avion al British Airways. Ea şi stafful său au părăsit aeroportul pe la ieşirea oficială, SUV-ul Porsche, negru, cu geamuri fumurii "comandat" în scurta listă de preferinţe, alături de meniul vegetarian, fiind încadrat de doi bolizi – un Audi argintiu şi un Hummer negru.

Vedeta din "Baywatch" a fost condusă direct către Hotelul Radisson Blu, unde urma să se odihnească puţin şi să pornească spre Palatul Snagov. Aceasta urma să fie "introdusă în scena petrecerii", către miezul nopţii, de către Mihai Morar, MC-ul petrecerii.

Vedeta a trecut în grabă pe lângă presă

Ascunsă în spatele geamurilor fumurii ale maşinii care a preluat-o de la aeroport, Anderson nu a dat nicio declaraţie la întâlnirea cu ziariştii, ba chiar şoferii maşinilor care o însoţeau au accelerat la vederea lor.

Starleta a venit la Bucureşti împreună cu zece dintre cele mai cunoscute playmate- uri din Europa, ea însăşi fiind aleasă, în 1990, playmate-ul lunii februarie, de către editorii revistei "Playboy". În decursul zilei de ieri, pe Aeroportul Otopeni au aterizat şi playmate-urile invitate la petrecerea de la Snagov.

Tema evenimentului dedicat exclusiv bărbaţilor şi găzduit de Pamela, "ajutată" de Mihai Morar a fost "Royal Candy". Pe lângă playmate-uri, la petrecere erau aşteptate 300 de candy-girls şi fete "îmbrăcate" în fructe sau pictate pe întreg corpul.

Programul de ieri-seară al vedetei nu a inclus nimic special, ci doar odihna la hotel şi pregătirile pentru cele trei ore cât au fost "negociate" pentru a găzdui petrecerea. "Nu a cerut nimic special, nu a dorit să aibă o masă rezervată, pentru că a spus că vrea să socializeze cu toată lumea şi vine însoţită doar de oamenii din stafful său, nu de o persoană de sex masculin", a declarat Oana Roman cu o zi înainte de petrecere.

"Teoretic, Pamela va sta trei ore, dar, dacă se va simţi bine, şi sunt sigură se va simţi, pentru că eu ştiu cum sunt petrecerile româneşti, şi sunt sigură că oamenii se vor simţi excelent, va mai petrece ceva timp în plus", a completat aceasta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: