Evenimentul Zilei > Actualitate > Pacientă cu cancer, omorâtă în bătaie în faţa clinicii, unde aştepta o ambulanţă. Motivele din spatele acestui atac rămân un mister
Pacientă cu cancer, omorâtă în bătaie în faţa clinicii, unde aştepta o ambulanţă. Motivele din spatele acestui atac rămân un mister

Pacientă cu cancer, omorâtă în bătaie în faţa clinicii, unde aştepta o ambulanţă. Motivele din spatele acestui atac rămân un mister

O pacientă care se lupta cu o boală necruțătoare a fost bătută în timp ce aștepta o mașină pentru a o transporta la spital, unde urma să primească tratamentul atât de necesar, transmite People.com. Din nefericire, victima a decedat în urma loviturilor primite.

Shannon Vincel, o pacientă cu cancer a decedat în urma unui atac, în timp ce aștepta să fie transportată la spital, unde ar fi trebuit să i se administreze un tratament cu radiații. Victima de 46 de ani a fost atacată în jurul orei locale 9:30 p.m..

Potrivit autorităților, femeia a fost atacată de un bărbat, care a început să o lovească cu ferocitate, folosind un obiect contondent. Familia victimei a declarat pentru People.com că aceasta nu a fost jefuită, însă, nu pot înțelege motivele din spatele acestei tragedii. 

„Aștepta mașina să vină pentru a o transfera la spitalul, unde urma să primească tratamentul. Cum e posibil ca cineva să treacă, pur și simplu și, fără niciun motiv, să o bată până când și-a dat ultima suflare. De ce?”, a declarat mama lui Shannon pentru KSDK.

Potrivit Fox 2 Now, Centrul pentru Tratarea Cancerului oferă o recompensă de 25.000 de dolari oricui oferă informații despre acest incident.