Evenimentul Zilei > Actualitate > P. DIDDY, la pământ! Mama copiilor săi a fost găsită fără suflare
P. DIDDY, la pământ! Mama copiilor săi a fost găsită fără suflare

P. DIDDY, la pământ! Mama copiilor săi a fost găsită fără suflare

Fotomodelul şi actriţa americană Kim Porter, mama a trei dintre copiii muzicianului şi antreprenorului Sean "Diddy" Combs, a decedat joi la vârsta de 47 de ani, relatează CNN.

''Din păcate, confirm decesul lui Kim Porter. Vă rog să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente", a declarat într-un comunicat reprezentanta lui Combs, Cyndi Berger. 
Porter a fost găsită decedată joi dimineaţă în locuinţa sa din Toluca Lake, a indicat biroul de medicină legală din comitatul Los Angeles fără a dezvălui informaţii privind cauza morţii. 
Timp de peste un deceniu Porter şi Combs au format un cuplu. În urma relaţiei lor care a durat până în anul 2007 s-au născut două fete gemene şi un băiat. Porter mai avea un fiu dintr-o relaţie anterioară. 

Vestea morţii lui Kim Porter a declanşat un val de condoleanţe din industria divertismentului. 
''Este atât de sfâşietor. Doamne, te rog dă-le putere copiilor şi familiei ei'', a scris pe Twitter cântăreaţa Missy Elliott. 
La rândul său, Curtis "50 Cent" Jackson a publicat pe aceeaşi reţea de socializare un mesaj de condoleanţe. ''Ea a fost iubită şi i se va simţi lipsa'', a scris el adăugând că Sean ''Diddy'' Combs – cunoscut anterior drept Puff Daddy şi mai târziu ca P. Diddy – ''este afectat". 

Pe lângă cariera de fotomodel, Porter a avut mai multe apariţii în filme şi la televiziune. 
Potrivit site-ului TMZ.com care citează surse din poliţie, Porter s-a dus la culcare devreme miercuri seară pentru că nu se simţea bine, iar a doua zi dimineaţă, când membri ai familiei sale au încercat să o trezească au găsit-o fără cunoştinţă. Ea a fost declarată decedată de medicii sosiţi la faţa locului. 
TMZ menţionează că Porter se lupta de câteva zile cu o afecţiune – gripă sau pneumonie. Totodată, autorităţile investighează şi posibilitatea ca fotomodelul să fi contractat o boală în urma unei călătorii efectuate recent în Africa. În locuinţă nu ar fi fost descoperite substanţe ilegale, după cum notează TMZ. O autopsie şi teste toxicologice vor fi efectuate pentru determinarea cauzei decesului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: