Evenimentul Zilei > Justitie > Au început AUDIERILE în cazul MORŢII SUSPECTE a lui Ioan Gyuri Pascu! PERSONALUL de pe AMBULANŢĂ în faţa PROCURORILOR
Au început AUDIERILE în cazul MORŢII SUSPECTE a lui Ioan Gyuri Pascu! PERSONALUL de pe AMBULANŢĂ în faţa PROCURORILOR

Au început AUDIERILE în cazul MORŢII SUSPECTE a lui Ioan Gyuri Pascu! PERSONALUL de pe AMBULANŢĂ în faţa PROCURORILOR

Procurorii au început audierile în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu. Cadrele medicale au fost chemate astăzi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit Hotnews, anchetatorii au ridicat mai multe probe şi documente de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov in legatura cu modalitatea in care s-a intervenit in cazul lui Ioan Gyuri Pascu.

După ce Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a anuntat vineri ca numarul unic de urgenta a fost apelat de trei ori, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a anunţat că în acest caz au fost efectuate doar două apeluri telefonice la dispeceratul 112.

"În noaptea de 26 septembrie, la dispeceratul SABIF au fost primite doar două apeluri de la Dispeceratul 112. Primul apel a fost primit de la 112 la ora 3.25. Legătura a fost dată de Dispeceratul 112 numai către SABIF deoarece în această situaţie, conform indexului de la 112, cazul a fost încadrat drept consultaţie la domiciliu, cod verde. Nu era necesară punerea în conferinţă a cazului cu Dispeceratul ISU-SMURD. Al doilea apel a fost primit de la 112 la ora 4.43. Legătura a fost dată din nou de Dispeceratul 112 numai către SABIF deoarece, probabil, solicitantul a precizat de la începutul apelului că la acesta adresă a mai fost o ambulanţă de la SABIF mai devreme şi că acum pacientul se simte mai rau. Operatoarea de la 112 a dat direct apelul la SABIF fară a-l pune în conferinţă cu Dispeceratul ISU-SMURD. La SABIF nu a existat niciodată al treilea apel. La al treilea apel, de la ora 4.53, Dispeceratul SABIF nu a fost niciodată în conferinţă cu Dispeceratul ISU-SMURD şi nici nu a avut cunoştinţa de el. Al treilea apel ajuns doar la Dispeceratul ISU-SMURD", anunţă printr-un comunicat de presă Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov.

Toate datele şi documentele date de conducerea Serviciului de ambulanţă Bucureşti Ilfov vor fi analizate de procurori şi poliţişti. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: