Fetiţa „joacă“ într-un filmuleţ postat pe internet, al cărui subiect este chiar venirea ei pe lume, moment imortalizat de tatăl său, în vârstă de 27 de ani.

Premiu, un slip pentru bebeluşi

Concursul a fost demarat pe 15 septembrie, iar până la finele lunii trecute în cursă au intrat 24 de filmuleţe. Săptămâna aceasta, mămicile înscrise la „Şcoala Mamei Junior“ au votat şi au desemnat filmul câştigător. Acesta a fost realizat de Ovidiu Tulpan, pe 14 august, şi prezintă venirea pe lume, printr-o operaţie de cezariană, a fiicei lui, Andreea-Riana. „Producţia de Oscar“ poate fi vizualizată la www.scoalamamei.com.

În loc de statueta de aur, tăticul a fost recompensat cu un slip special pentru bebeluşi, care-i va fi de folos fetiţei când va începe lecţiile de înot.

„Am vrut să avem imagini cu fiica noastră din prima secundă de viaţă. Am cumpărat o cameră şi m-am prezentat la maternitate, ca să filmez venirea ei pe lume. După o discuţie cu portarul am primit halat şi permisiunea de a filma de la vizor – zona unde stau de regulă studenţii pentru a asista la naşteri“, povesteşte tânărul tată. Singura emoţie a avut-o în momentul în care şi-a văzut fiica şi în timp ce îşi spunea cu voce tare „cât e de frumoasă“ citea aceeaşi replică pe buzele proaspetei mămici. Ideea concursului mai puţin obişnuit îi aparţine doctoriţei Ioana Vârtosu, care a devenit celebră după ce a înfiinţat o şcoală pentru părinţi, „Şcoala Mamei Junior“.
 
„Ideea mi-a venit după ce am prezentat în cadrul unui curs un filmuleţ cu o naştere, care a creat foarte multe emoţii, aşa că am postat anunţul pe pagina web a şcolii“, povesteşte Ioana Vârtosu.