Evenimentul Zilei > Politica > Orban a dat lovitura. Beneficii imense pentru România la nivel internațional
Orban a dat lovitura. Beneficii imense pentru România la nivel internațional

Orban a dat lovitura. Beneficii imense pentru România la nivel internațional

Marți, premierul Ludovic Orban a avut, la Palatul Elisabeta, o întrevedere cu Custodele Coroanei Române, Margareta.

La finalul întâlnirii, Ludovic Orban a declarat că s-a ajuns la un acord cu privire la o coordonare între Casa Regală şi Guvern în ceea ce privește acţiunile în planul reprezentării internaţionale. „

Evident, o relaţie cât mai bună între Casa Regală, între Majestatea sa Custodele Coroanei şi Guvernul României. De asemenea, le-am mulţumit pentru acţiunea constantă pe plan internaţional de îmbunătăţire a imaginii României pentru toate activităţile pe care le desfăşoară şi am convenit să existe o coordonare în aceste acţiuni ca ele să aibă urmări benefice care să fie concretizate pentru România”, a declarat Ludovic Orban, după întrevederea avută cu Custodele Coroanei Române, Margareta, la Palatul Elisabeta.

„Ne vom coordona, adică trebuie să existe o informare privitor la calendarul de deplasări internaţionale şi vizitele pe care le întreprind şi să ştim cu ocazia discuţiilor pe care le au problematica abordată şi orice fel de proiect care se naşte de acolo să poată să fie preluat şi implementat, evident, proiecte benefice pentru România”.