"Domnul Marin Anton este un om pe care-l cunosc încă de când eram la PSD Ilfov, eram președinte de organizație și aveam o competiție politică. Îl apreciez și este bine venit, ca orice parlamentar, ca orice român, și acesta este mesajul nostru: care dorește stabilitate, care dorește securitate, care dorește seriozitate să vină la UNPR. Dincolo de calitățile și păcatele domnului Anton, că nimeni nu-i îngeraș în țara asta, este un bun organizator, cum a fost și Vanghelie. Mizăm și noi să atingem targetul de 10% în Giurgiu cu domnul Anton, și cu orice politician care dorește să adere la proiectul nostru politic. Nu spun că suntem perfecți, că suntem îngerași, dar respectăm legea și Constituția României" a afirmat Gabriel Oprea, care a participat la reuniunea națională a organizației de tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR).

El a spus că cei ce aleg să vină în UNPR înseamnă că au încredere în proiectul politic de stabilitate națională al acestei formațiuni.

"În a discuta de ce pleacă unii, sau nu, la UNPR, eu cred că poate cred în proiectul nostru politic de stabilitate națională. (…) Am ajuns să am un brand. Brand-ul de a mă ține de cuvânt, și nu o spun eu, o spun majoritatea. Cred că oamenii, inclusiv oamenii politici, au nevoie de stabilitate și au nevoie ca cineva să se țină de cuvânt", a apreciat liderul UNPR.

Deputatul independent Marin Anton a devenit, de vineri, membru al UNPR.

Anterior, acesta a mai fost membru al PNL, PDL și PMP.

Te-ar putea interesa și: