Evenimentul Zilei > Actualitate > Onofraş: E frustrant că Unirea n-a marcat niciun gol în acest sezon
Onofraş: E frustrant că Unirea n-a marcat niciun gol în acest sezon

Onofraş: E frustrant că Unirea n-a marcat niciun gol în acest sezon

Unirea Urziceni dă piept în această seară, de la ora 21.30 (în direct la Digi Sport Plus), cu Hajduk Split, în deplasare, în prima manşă din play-off-ul Ligii Europa la fotbal.

Jucătorii vicecampioanei abordează confruntarea cu Hajduk Split cu un moral scăzut. După plecările lui Mihai Stoica şi Narcis Răducan, ialomiţenii au aflat marţi seară de demisia antrenorului Ronny Levy.

"Din ce am vorbit cu domnul Bucşaru, am înţeles că vor pleca mulţi jucători şi clubul va încerca să supravieţuiască până la finalul sezonului şi poate atunci Unirea Urziceni se va desfiinţa", a spus antrenorul. Levy a acceptat să mai stea pe banca ialomiţenilor încă o săptămână, până după returul cu Hajduk.

"Nu cred că suntem foarte în urmă cu salariile restante, sunt şi alte echipe cu astfel de probleme, dar instabilitatea nu convine. Salvarea poate veni din calificarea în grupele Ligii Europa, ar fi o reţetă financiară bună, dar va fi greu să intrăm în grupe", a declarat mijlocaşul Sorin Paraschiv, cel care a dat Italia pentru a juca la Unirea Urziceni.

"Problemele ne afectează"

Paraschiv a mărturisit că nu prea ştie ce să facă în actuala situaţie: "Problemele de la club ne afectează. Se vede prin rezultate că moralul e scăzut, jucătorii nu mai dau acelaşi randament, nu se gândea nimeni că vom ajunge într-o astfel de situaţie, mai ales că am terminat sezonul trecut pe locul doi. Nu ştiu ce voi face".

"E frustrant ca fosta campioană a României şi actuala vicecampioană să nu aibă măcar un gol marcat în meciurile oficiale în acest sezon. Cred că e vorba de un blocaj psihic. Poate spargem gheaţa la Split", ne-a declarat atacantul Marius Onofraş, care acum două zile a împlinit 30 de ani. "Cu Zenit, nimeni nu ne dădea vreo şansă. Acum presiunea e mult mai mare, pentru că şansele sunt împărţite", a mai afirmat Onofraş.

La Split, Stanko Poklepovici, antrenorul croaţilor, face eforturi să-şi ţină elevii cu picioarele pe pământ. Elevii săi sunt la curent cu haosul de la Unirea şi se consideră calificaţi în grupe.

"Din ce am vorbit cu domnul Bucşaru, am înţeles că vor pleca mulţi jucători şi clubul va încerca să supravieţuiască până la finalul sezonului, şi poate atunci Unirea se va desfiinţa.“,

RONNY LEVY, antrenor la Unirea Urziceni