Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Moraes

Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Moraes

Jean Pădureanu, preşedintele echipei Gloria Bistriţa, refuză să-l lase pe atacantul brazilian în Ghencea.

Fiecare pauză competiţională din fotbalul mioritic beneficiază negreşit de câte o "telenovelă", discuţiile interminabile privind transferul unui anumit jucător ţinând treaz interesul pentru un campionat care oferă cu nemiluita doar scandaluri ieftine.

Numele brazilianului Junior Moraes (23 de ani) este cel care face vâlvă în aceste zile. Sud-americanul Gloriei Bistriţa este dorit de Steaua, dar, până la urmă, ar putea pleca să evolueze la un club din străinătate.

Steaua oferă doar 800.000 de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

"Situaţia lui Moraes se va clarifica abia peste patru-cinci zile. Atunci se va şti unde va juca. La club sunt oferte scrise pentru Moraes de la echipe din străinătate. Băiatul nu va ajunge la Steaua, care oferă doar 800.000 de euro pe el, în condiţiile în care am o ofertă scrisă de 1,5 milioane de euro de afară pe numele lui. Va rămâne la Bistriţa sau va juca în străinătate. Când voi ajunge la Bistriţa, mă voi aşeza la masă cu Moraes şi vom decide ceea ce este mai bine. Dar, după cum am mai spus, nu va merge la Steaua, fiindcă oferta nu este bună. Dinamo nu e băgată în tratativele astea. Nici Rapid", ne-a declarat ieri Jean Pădureanu, şeful Gloriei Bistriţa.

Pe fotbalist, conducerea Gloriei îi cere Stelei un milion de euro plus TVA, precum şi 10 la sută dintr-un transfer ulterior.

Situaţia s-a răsturnat de mai multe ori în ultima perioadă. Moraes şi-a dat acceptul de a juca la Steaua, mai ales după ce a acceptat să semneze un contract de reprezentare cu firma fraţilor Ioan şi Victor Becali, condiţie necesară şi obligatorie pentru a deveni jucătorul "militarilor".

"Lordul" face joc dublu

Numai că Pădureanu, acuzat recent de Ioan Becali că este "cârtiţă" la DNA, tărăgănează intenţionat, fie pentru că doreşte să obţină preţul cerut, fie pentru că nu vrea să le facă pe plac verilor. Mai mult, oferta de 1,5 milioane de euro vehiculată de "Lord" ar fi venit prin intermediul lui Florin Manea, fiul tehnicianului bistriţean.

Moraes a fost oferit unor cluburi din Rusia şi Ucraina, ţări în care atacantul n-ar dori să plece. Brazilianul s-a obişnuit în România şi cere să meargă la Steaua.

"Junior Moraes nu va ajunge la Steaua, care oferă doar 800.000 de euro pe el. Va rămâne la Bistriţa sau va juca în străinătate.", JEAN PĂDUREANU, preşedinte la Gloria Bistriţa

COMOARĂ

A fost adus cu doar 10.000 de euro

Junior Moraes este o adevărată comoară pentru ardeleni, care fac o afacere de proporţii prin vânzarea lui. Moraes a venit gratis la Gloria Bistriţa. "Ne-a costat comisionul agentului, 10.000 de euro", a povestit antrenorul Marius Şumudică, pe când pregătea Gloria. În vară, bistriţenii le-au plătit celor de la Santos 200.000 de euro, pentru a-l lua definitiv. La Bistriţa a jucat şi fratele lui Junior, Bruno, pus pe liber după finalul turului, la un loc cu dominicanul Mikhail Meyreles Perez (20 de ani), nepotul soţiei lui Mutu.