ŞOCANT. O fostă grefieră şi-a aruncat bebeluşul din maşină. Femeia nu este la prima tentativă

ŞOCANT. O fostă grefieră şi-a aruncat bebeluşul din maşină. Femeia nu este la prima tentativă

O femeie din Bucureşti şi-a aruncat bebeluşul din taxiul cu care se deplasa în zona Gării de Nord.

Femeia a urcat într-un taxi de la Gara de Nord. Când a ajuns în dreptul podului Grant, fără nicio explicaţie sau vreun motiv anume, spre uluirea şoferului, a aruncat copilul. Copilul aruncat de mama sa dintr-un taxi pe Podul Grant, în vârstă de un an şi jumătate, a fost dus la Spitalul de Copii "Marie Curie", a declarat dr. Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Acesta a spus că micuţul avea un traumatism cranio-cerebral.

"Părea să fie bine, plângea, avea ochii deschişi şi avea un traumatism cranio-cerebral la o primă examinare fără probleme şi zgârâieturi pe faţă", a precizat Opriţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicul a arătat că femeia nu a mai vrut să dea copilul, au fost chemate Poliţia şi o ambulanţă, care i-a preluat pe amândoi.

Potrivit acestuia, copilul va rămâne la Spitalul "Marie Curie", iar femeia va fi dusă la Psihiatrie. Femeia se pare că şi-a mai aruncat copilul de alte două ori, miercuri, în timp ce aceasta se afla la Băile Felix. A fost nevoie de intevenţia poliţiei după ce i-a dat micuţei să bea alcool, informează surse din Poliţie citate de mediafax. Potrivit anchetatorilor, femeia are 40 de ani şi este fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea. Aceasta s-a aflat miercuri la Băile Felix, unde poliţia a intervenit ca urmare a unei sesizări potrivit căreia aceasta îi dă să bea alcool copilului ei. În cursul zilei de joi, ea s-a urcat împreună cu fetiţa în tren şi a venit la Bucureşti. Apoi a luat un taxi din faţa gării, iar pe Podul Grant a deschis portiera şi a aruncat fetiţa din maşină. "Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Stătea pe bancheta din spate. Am văzut totul. Este o femeie bolnavă. A deschis uşa de la taxi intenţionat. Nu a spus nimic nici înainte, nici după ce a comis fapta. Este şi un şofer de pe o basculantă, care era în spatele meu, şi care a văzut totul. Există şi un şofer de pe un Jeep care a văzut ce s-a întâmplat şi m-a evitat în trafic", a declarat şoferul taxiului, pentru RTV.