Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă de la Pro Tv a pierdut mulţi bani! Mulţi anticipau tot ce i s-a întâmplat
O vedetă de la Pro Tv a pierdut mulţi bani! Mulţi anticipau tot ce i s-a întâmplat

O vedetă de la Pro Tv a pierdut mulţi bani! Mulţi anticipau tot ce i s-a întâmplat

La fel ca alţi artişti, şi Pavel Bartoş a fost afectat din plin din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform unui interviu acordat pentru ciao.ro, una dintre vedetele emsiunii „Românii au talent” a recunoscut că a fost „atins” de criza generată de coronavirusul chinezesc.

Actorul nu a oferit detalii despre ce sumă este vorba, dar având în vedere că are contract cu Pro Tv, notorietatea sa fiind la cote maxime datorită acestui aspect, probabil că pierderile au fost semnificative.

„Ți-a dat coronavirusul ăsta multe planuri peste cap? Ai anulat multe proiecte și spectacole? Ai gaură mare în buget, ți-ai făcut vreun calcul în acest sens?

O gaură în buget a creat tuturor artiștilor din România – s-au anulat concerte, spectacole, evenimente. Dar, pentru mine mai important este sănătatea mea și a celor dragi mie. Restul le mai recuperăm!

Ce părere ai despre această pandemie? Te-a speriat puțin coronavirusul?

Atunci când la nivel mondial se iau atâtea măsuri de precauție, atâtea restricții, nu ai cum să nu te panicheze puțin. Dar am încercat să mă informez cât mai corect pentru a găsi cele mai bune opțiuni în ceea ce mă privește pe mine și familia mea și a ieși sănătoși din această perioadă.

În cazul meu, am încercat să văd partea plină a paharului: m-am bucurat 2 luni, din plin, de a mea familie”, a declarat Pavel Bartoş