O lesbiană a bătut-o pe Serena Wlliams

O lesbiană a bătut-o pe Serena Wlliams

Australianca Samantha Stosur a produs azi-noapte o mare surpriză la US Open, învingând-o pe favorita gazdelor, Serena Williams, scor 6-2, 6-3.

Finala feminină de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, s-a încheiat cu o surpriză. Samantha Stosur, favorita numărul 9 a competiţiei, a învins-o pe Serena Williams (cap de serie numărul 28) cu un categoric 6-2, 6-3. Samantha Stosur (27 de ani) se află la primul titlu de Mare Şlem câştigat în carieră. Până acum, cea mai mare performanţă a australiencei era finala jucată în 2010, la Roland Garros, pierdută în faţa italiencei Francesca Schiavone. Stosur s-a născut în oraşul australian Brisbane, pe 30 martie 1984, într-o familie cu origini poloneze. În 1990, un uragan a distrus casa familiei Stosur, care a decis să se mute în Adelaide. A câştigat peste 9 milioane de dolari La vârsta de 8 ani, Samantha primeşte de Crăciun, printe alte cadouri, şi o rachetă de tenis. Începe să practice acest joc avându-l ca partener pe fratele său, Daniel, apoi părinţii decid să o îndrume către un club profesionist. La vârsta de 13 ani, a participat la Cupa Mondială a tineretului, desfăşurată la Jakarta (Indonezia), prima competiţie majoră din carieră. În 2000, australianca debuteză în circuitul profesionist feminin (WTA), chiar în ţara natală, la Australian Open, şi este eliminată din primul tur al calificărilor. Abia în 2003, Samantha câştigă primul meci din circuit. Titlul câştigat la US Open este primul de Mare Şlem şi al treilea pe care îl are în palmares. La capitolul financiar, Stosur a reuşit să adune suma de 9.100.000 de dolari. Alte cazuri de lesbiene

Samantha Stosur este necăsătorită, iar în lumea tenisului există zvonuri care susţin că australianca ar fi lesbiană. Tenismena a evitat să vorbească despre orientarea ei sexuală, spunând că nu oferă detalii despre viaţa privată. Una dintre speculaţii vizează o relaţie între ea şi Simmone Morrow, o jucătoare australiană de softball. Cele două sportive au fost fotografiate anul trecut, la ieşirea dintr-o cafenea din oraşul australian Perth. În lumea tenisului, un cuplu celebru de lesbiene este format de fostele jucătoare Martina Navratilova şi Jana Novotna. Cele două cehoaice nu au ascuns faptul că sunt partenere.  Astăzi are loc finala masculină, între primii doi jucători ai lumii, sârbul Novak Djokovici şi spaniolul Rafael Nadal.

Ne puteți urmări și pe Google News