Minora a născut sâmbătă, într-o maternitate privată din municipiul Constanţa, un băieţel de 3,08 kilograme care a primit nota 9 la naştere. Potrivit cadrelor medicale, naşterea a avut loc prin cezariană, atât mama, cât şi copilul fiind bine din punct de vedere medical.
Minora a rămas însărcinată cu un barbat de 21 de ani, tânăr care, după ce în luna ianuarie a fost reclamat la Poliţie de mama copilei, a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol, faptă pentru care riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare.
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în perioada martie – octombrie 2011, Vasilescu a întreţinut în repetate rânduri relaţii sexuale cu minora, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.
Inculpatul este din Botoşani iar victima este sora unui prieten al lui, din localitatea constănţeană Săcele, la care a stat câteva luni, anul trecut. Bărbatul a susţinut că o iubeşte pe fată şi că doreşte să o ia de soţie.
Citiți și: