Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie a fost bătută şi muşcată de propria familie
O femeie a fost bătută şi muşcată de propria familie

O femeie a fost bătută şi muşcată de propria familie

O femeie din Iaşi a ajuns la spital cu mai multe muşcături provocate chiar de soţul şi fiica ei. Ieşeanca a spus medicilor că s-a certat cu familia şi că soțul şi fiica au luat-o la bătaie. Medicii avertizează că muşcăturile de om sunt mult mai periculoase decât cele de animale.

Femeia în vârstă de 58 de ani este din localitatea Podu Iloaiei și a ajuns la spital cu multiple leziuni şi muşcături.
Iniţial, aceasta nu a vrut să spună cine i-a provocat rănile, însă după ce medicii şi-au dat seama că este vorba despre muşcături provocate de oameni, a recunoscut că a fost agresată de propria familie.
"A fost un conflict amplu, pacienta a avut nevoie de tratament după ce a fost muşcată în urma unui conflict casnic. A ajuns la noi şi cu contuzii şi cu urme de lovituri. Îi vom face toate analizele necesare şi în funcţie de rezultate vom decide dacă va mai sta sau nu internata", a spus dr. Tudor Ciuhodaru, medic UPU la spitalul Sf.Ioan” din Iaşi.  
 
Medicii avertizează că muşcăturile de om sunt foarte periculoase şi îi sfătuiesc pe toţi cei care sunt în această situaţie să se prezinte de urgenţă la spital, chiar şi dacă au fost muşcaţi în joacă. Asta pentru că infecţia este inevitabilă iar complicatile pot duce chiar la amputaţii segmentare.