Tânăra era singură acasă şi dormea în momentul izbucnirii incendiului. Flăcările au cuprins imediat una din cele camere ale apartamentului situat la etajul cinci al unui bloc din cartierul arădean Aurel Vlaicu.

Vecinii au sunat la pompieri. Fata a fost trezită din somn tot de vecinii care au bătut insistent în uşă, însă aceasta nu a putut ieşi din apartament din cauza fumului foarte dens care a cuprins tot apartamentul.

La faţa locului au ajuns imediat pompierii care au scos-o pe tânără din apartamentul în flăcări şi fum înecăcios. „Potrivit primelor date ale anchetei, se pare că incendiul a izbucnit de la un cablu electric defect care alimenta unitatea centrală a unui PC”, a declarat lt. Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Pentru a putea respira, tânăra a stat cu capul pe geamul dormitorului până a fost salvată de pompieri. Fata a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri, intoxicându-se uşor cu fum. În prezent, ea este în afara oricărui pericol.