O fată de 13 ani, intoxicată cu fum

O fată de 13 ani, intoxicată cu fum

O tânără de 13 ani, din municipiul Arad, a ajuns, în această dimineaţă, la spital intoxicată cu fum, după ce în apartamentul în care se afla a izbucnit un puternic incendiu de la un scurt circuit.

Tânăra era singură acasă şi dormea în momentul izbucnirii incendiului. Flăcările au cuprins imediat una din cele camere ale apartamentului situat la etajul cinci al unui bloc din cartierul arădean Aurel Vlaicu.

Vecinii au sunat la pompieri. Fata a fost trezită din somn tot de vecinii care au bătut insistent în uşă, însă aceasta nu a putut ieşi din apartament din cauza fumului foarte dens care a cuprins tot apartamentul.

La faţa locului au ajuns imediat pompierii care au scos-o pe tânără din apartamentul în flăcări şi fum înecăcios. „Potrivit primelor date ale anchetei, se pare că incendiul a izbucnit de la un cablu electric defect care alimenta unitatea centrală a unui PC”, a declarat lt. Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a putea respira, tânăra a stat cu capul pe geamul dormitorului până a fost salvată de pompieri. Fata a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri, intoxicându-se uşor cu fum. În prezent, ea este în afara oricărui pericol.