Evenimentul Zilei > Actualitate > O descoperire șocantă face înconjurul lumii. UN BĂRBAT dat dispărut a fost găsit în burta unui ȘARPE URIAȘ
O descoperire șocantă face înconjurul lumii. UN BĂRBAT dat dispărut a fost găsit în burta unui ȘARPE URIAȘ

O descoperire șocantă face înconjurul lumii. UN BĂRBAT dat dispărut a fost găsit în burta unui ȘARPE URIAȘ

BBC redă cu lux de amănunte detaliile unei întâmplări cutremurătoare: rămășițele unui bărbat din Indonezia care fusese dat dispărut au fost găsite în burta unui piton uriaș. Povestea a fost făcută publică de către poliția locală. Atenție! În text sunt atașate imagini care vă pot perturba emoțional. Dacă sunteți o fire mai sensibilă, vă rugăm să nu parcurgeți textul în întregime.

Abkar plecase sâmbătă să recoleze ulei de palmier pe insula indoneziană Sulaewesi și nu s-a mai întors. Autoritățile pornite în căutarea bărbatului de 25 de ani au dat peste un șarpe uriaș care avea abdomenul deosebit de umflat. Bănunind că e posibil ca reptila gigantică, lungă de peste șapte metri, să-l fi ucis pe Akbar, căutătorii au decis s-o spintece și să verifice dacă se confirmă această ipoteză.

”Crima” a fost comisă de un piton reticulat, una din cele mai lungi reptile din lume care întâi își sufocă victimeel și apoi le înghit în întregime. Deși ucid și mănâncă rar oameni, au existat în lume câteva cazuri de acest gen, dar victimele au fost mai ales copii.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a declarat pentru BBC Indonezia că, potrivit sătenilor, Akbar lipsea de 24 de ore. ”L-au căutat și nu l-au găsit niciunde. Au dat însă peste un șarpe uriaș care zăcea nemișcat și au devenit suspicioși. L-au despicat și l-au găsit pe dispărut”, a precizat sursa citată.