Nuţu Cămătaru e "Al Capone Rumeno"

Nuţu Cămătaru e "Al Capone Rumeno"

Interlopul este "eroul" unui documentar realizat de un italian. Personaje de film ar putea fi şi Gigi Becali sau Mihaela Borcea.

Nuţu Cămătaru goneşte la volanul maşinii sale prin Capitală. Poartă ochelari de soare, iar camera, undeva din spate, se opreşte pe oglinda în care interlopul priveşte complice. Secvenţele curg, iar la un moment dat Nuţu, cu un ton serios, spune: "Acum vorbesc eu!". Acesta este numele unui documentar regizat de italianul Giacomo Franciosa. Ieri, regizorul a prezentat şi trailerul filmului, care n-a avut vreun scenariu, ci a urmărit să redea viaţa de zi cu zi a celebrului interlop din Bucureşti. "Nuţu m-a dus la o petrecere unde este un cântăreţ, se fac dedicaţii şi vine lumea şi dă bani. Mamma mia! Eu m-am ruşinat, pentru că aveam doar cardul la mine şi numai 50 de euro în portofel, iar colaboratorul meu mi-a spus: Giacomo, să dăm şi noi, să nu ne facem de râs!", a povestit ieri italianul. Mai mult, Cămătaru l-a invitat să doarmă la el acasă, iar într-o zi i-a scos toată echipa de filmare la masă. Interlopul l-a impresionat pe regizor, care spune despre Nuţu "că e o persoană simpatică, m-a făcut să râd". Nuţu Cămătaru (în mijloc, cu pălărie), în timpul filmărilor documentarului "Acum vorbesc eu!" "Al Capone Rumeno", aşa cum îl alintă Giacomo pe Ion Balint, este filmat în sala de sport, unde rupe mănuşile de box, dar şi acasă, alături de familie. Interlopul a relatat şi povestea de dragoste cu nevasta lui, Lidia, cu care s-a căsătorit, în 2009, în Penitenciarul Jilava. Nuţu (stânga) a ascultat întocmai indicaţiile regizorului Giacomo Franciosa Franciosa l-a filmat pe Cămătaru şi când el merge s-o viziteze pe Lidia la Târgşor, unde femeia este încarcerată. Ea a primit, în martie, o condamnare de cinci ani cu executare, după ce a încercat să ofere 30.000 de euro unui judecător pentru ca Nuţu să fie eliberat. Giacomo Franciosa susţine că a inventat "o nouă specie de cinema", docufilmul, o peliculă cu personaje reale, pe care el le urmăreşte o perioadă. Nuţu Cămătaru n-a fost primul "erou" al lui Franciosa. Regizorul a mai făcut "docufilme" despre un celebru paparazzi italian, iar acum lucrează la unul despre marele boxer american Mike Tyson.

Din România nu mai vrea să plece fără alte trei poveşti filmate: ale lui Gigi Becali, Cătălin Botezatu sau Mihaela Borcea. "Mafiotul sângeros" şi leii lui Nuţu Cămătaru şi fratele lui, Sile, au fost condamnaţi, în 2004, pentru tâlhărie, proxenetism, şantaj şi alte infracţiuni violente, primind fiecare câte şase ani de închisoare. Nuţu a fost eliberat în 2010, plecând de la puşcărie călare. Interlopul este cunoscut ca fiind "un mafiot sângeros". Legendele urbane spun că-şi hrănea leii pe care-i creştea la marginea oraşului cu cadavrele datornicilor săi. Citiţi şi:

  • NUŢU CĂMĂTARU: "Dacă vroiam să plec din ţară, veneam acum cu o braziliancă"
  • Nuţu Cămătaru: "Vreau să fiu alături de fiul meu!"
  • Nuţu Cămătaru a fost ELIBERAT. "Din cauza voastră, fratele meu e în lanţuri în Germania"

Ne puteți urmări și pe Google News