Evenimentul ZileiActualitateNuntă secretă la ProTV. Ce nume grele din televiziune și-au unit destinele pe ascuns?

Nuntă secretă la ProTV. Ce nume grele din televiziune și-au unit destinele pe ascuns?

Nuntă secretă la ProTV. Ce nume grele din televiziune și-au unit destinele pe ascuns?
Emilian Oprea, un actor din serialul Vlad, difuzat pe ProTV, s-a căsătorit pe ascuns cu aleasa inimii sale, Ana Maria. Acesta a vorbit abia acum despre ceremonie.

Bucurie mare în familia Pro TV, vedeta s-a căsătorit religios cu aleasa lui, duminică, 3 noiembrie, totul foarte discret şi elegant, la fel cum a fost şi cununia civilă, care a avut loc în luna iulie a acestui an.

Actorul Emilian Oprea, care îl joacă pe durul Leonard „Cleşte” Cazacu în serialul „Vlad” şi-a unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu cu soţia sa, Ana Maria. Cei doi au petrecut apoi la un restaurant din Capitală, iar alături le-au fost şi colegii din serialul difuzat la Pro TV.

„M-am căsătorit, între timp, am făcut cununia civilă pe 11 iulie, anul acesta. Încă nu ştim dacă va urma şi nunta, nu ne-am gândit încă la acest eveniment”, spunea Emilian pentru Click.ro.

Ana Maria a ales să poarte o rochie atipică, stil retro, cum nu vezi la orice nuntă. A optat pentru culoarea alb, partea de sus din dantelă, iar fusta uşor transparentă. Coafura simplă a completat perfect ţinuta pe care a purtat într-una dintre cele mai frumoase zile.


Accesează: