Evenimentul Zilei > Actualitate > Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști și jandarmi
Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști și jandarmi

Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști și jandarmi

Patronul unui cunoscut restaurant din centrul Constanței s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor după ce, pe terasa localului, a permis organizarea unei nunți la care au participat peste 50 de persoane, rude ale Simonei Halep.

La nunta participau peste 200 de persoane, rude și prieteni ai Simonei Halep, mireasa fiind chiae verișoara Simonei, potrivit mai multor postări pe Facebook. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat în urma unui apel la 112.. Pe rețelele sociale  diversi martori se întrebau de ce sunt atât de mulți polițiști și jandarmi la restaurantul lui Terzi.

Sesizarea la numărul de urgență făcea referire la o nuntă care are loc la restaurantul din centrul orașului. La fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și serviciul rutier, pentru efectuarea primelor verificări.

„S-a constatat că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane”, a informat, în urmă  cu puțin timp, IPJ Constanța.

La restaurant au fost trimiși și reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și comisari  de la Protecția Consumatorilor Constanța, care fac verificări privind „respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului SARS Cov-2”.

La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța precum și polițiști locali. Potrivit IPJ Constanța, pe numele proprietarului și al organizatorului nunții a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Surse din anchetă spun că Simona Halep nu a participat la nuntă.

(Sursa Foto-Facebook)

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: