Evenimentul Zilei > Actualitate > Nucleara vine din PNL: Mușamalizare! „Trag de timp. Complicitate cu traficanții”
Nucleara vine din PNL: Mușamalizare! „Trag de timp. Complicitate cu traficanții”

Nucleara vine din PNL: Mușamalizare! „Trag de timp. Complicitate cu traficanții”

Acuzații dure în cazul Caracal: „E o complicitate între autorități și rețelele de trafic de persoane”...

Adriana Săftoiu susține că instituțiile statului au încercat să manipuleze opinia publică în primele zile ale scandalului de la Caracal, dar planul le-a fost dejucat de informațiile apărute în presă și susține că există o legătură strânsă între autorități și rețelele de trafic de persoane.

În primele zile, singurul lucru pe care-l făceau instituțiile statului, mai ales STS și MAI,t5 era să ne convingă că au acționat regulamentar. Amintiți-vă, foloseau expresia fără sincope. Totul era perfect.

Și tot acest castel de nisip pe care au încercat să-l ridice s-a dărâmat în momentul în care au apărut public discuțiile, stenogramele convorbirii dintre Alexandra, operatoarea de la 112 și polițist”, a spus Săftoiu, conform rfi.ro.

Fostul deputat susține că în spatele acestei încercări de mușamalizare se află o relație strânsă între autorități și interlopii care se ocupă cu traficul de persoane.

Tot ce se întâmplă până în ziua de astăzi ne arată că aceste instituții dau dovadă și de incompetență, dau dovadă și de o anumită mentalitate, dau dovadă chiar și de teamă, de teama că dacă vor continua în mod serios cu cazul Caracal, vor ajunge în locuri unde nu o să se simtă foarte mulți bine, adică mă refer direct la faptul că nu trebuie excluse rețelele de trafic de persoane și aici, ne place sau nu ne place, există o complicitate între autorități și aceste persoane, iar aceste lucruri se știau.

Eu aș vrea foarte mult să spun că am foarte multă încredere și cred că toate instituțiile statului vor să afle adevărul și să acționeze corect, rapid, eficient, dar dați-mi voie, tot ce se întâmplă în aceste cazuri ne arată că instituțiile statului mai degrabă trag de timp”, a explica Adriana Săftoiu.