"Nu sunt motive să credem că Guns’N’Roses nu vin la Bucureşti"

"Nu sunt motive să credem că Guns’N’Roses nu vin la Bucureşti"

Un mesaj postat pe contul de Twitter al lui Axl Roses i-a pus ieri pe jar pe fanii europeni ai trupei.

Îngrijoraţi că toate mediile on-line au preluat, ieri, o informaţie potrivit căreia Guns’N’Roses şi-ar fi anulat toate concertele din perioada următoare, printre care şi pe cel din Bucureşti, programat pe 21 septembrie, organizatorii români încercau, ieri, să-i liniştească pe fanii trupei.

"În acest moment aşteptăm o declaraţie oficială din partea managementului Guns’N’Roses. Până acum, în afară de ceea ce s-a postat pe contul de Twitter al artistului, nu există niciun motiv să considerăm anulat concertul de la Bucureşti. Acesta este încă anunţat pe site-ul oficial al trupei. În momentul în care vom primi veşti, le vom transmite cât de repede către toată lumea", a declarat Denise Săndulescu, director general al D&D East Entertainment.

Twitterul creează dileme

Ne puteți urmări și pe Google News

"Toate concertele următoare ale trupei Guns’N’Roses sunt anulate oficial. Contactaţi, vă rog, organizatorii pentru a vă recupera banii", scrie în contul de Twitter al lui Axl Rose.

În timp ce pe site-ul oficial al formaţiei nu exista, ieri, nicio modificare a datelor de concert, Bucureştiul fiind listat în continuare, între concertele din Viena (18 septembrie) şi Belgrad (23 septembrie). În aceste condiţii au apărut speculaţiile că nu solistul ar fi fost cel care a scris anunţul, ci contul său ar fi fost spart.

Asigurări venite de la reprezentanţii trupei

Tot potrivit site-ului trupei, primul concert din perioada imediat următoare este cel de la festivalul Reading and Leeds, care se desfăşoară între 27 şi 29 august în Marea Britanie, unde trupa este cap de afiş. Acesta ar trebui să fie primul concert anulat, lucru infirmat de organizatori.

"Nu vă luaţi după zvonuri. Am primit asigurări din partea managementului trupei că băieţii nu-şi vor amâna concertele de la Reading&Leeds. De asemenea, ne-au confirmat că nu solistul a scris acel anunţ, ci i-a fost spart contul, iar informaţiile potrivit cărora toate concertele următoare vor fi anulate sunt nefondate", se anunţă pe site-ul festivalului.

Între timp, fanii se întreabă de ce nu a fost şters nici până acum anunţul de pe pagina de Twitter a vocalistului formaţiei, iar site-ul Billboard a publicat, ieri, o serie de argumente, încercând să se demonstreze că zvonul este fals: "Rose nu este activ pe Twitter, iar aceasta este prima postare din ultimele trei luni. Celelalte mesaje au fost distribuite prin iPhone, în timp ce aceasta din urmă a fost trimisă prin telefonul mobil".

"Cât timp concertul este anunţat pe site-ul formaţiei, nu este anulat la Bucureşti.“, DENISE SĂNDULESCU, director general al D&D East Entertainment

LA BUCUREŞTI

Canadienii Danko Jones, în deschiderea concertului de la Bucureşti

Concertul Guns’N’Roses de la Bucureşti este programat pentru 21 septembrie şi face parte din turneul mondial de promovare a albumului "Chinese Democracy", lansat în noiembrie 2008.

Aceasta este prima vizită a trupei în ţara noastră. În deschidere va concerta formaţia canadiană de rock’n’roll, Danko Jones. Biletele s-au pus în vânzare în exclusivitate prin reţeaua Eventim, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro.

Tichetele se vor găsi în trei categorii: VIP - tribună, cu preţuri între 266,3 lei şi 298,2 lei, în funcţie de poziţionare, Golden Circle - în faţa scenei, la preţul de 191,7 lei şi Normal Circle 0 la preţul de 127,8 lei.