Nu pune biroul cu spatele la fereastră!

Nu pune biroul cu spatele la fereastră!

Dacă obişnuieşti să lucrezi foarte mult acasă, este indicat ca atunci când îţi amenajezi biroul să ţii cont de regulile feng-shui, deoarece acestea te ajută să reuşeşti în carieră.

Specialiştii recomandă să foloseşti pentru birou o intrare separată. „Dacă acest lucru nu este posibil, alege o încăpere care se află lângă intrarea din casă“, spune Miruna Macavei, specialist feng-shui. Dacă nu ai spaţiu suficient în casă pentru a dedica o încăpere întreagă biroului, poţi separa spaţiul printr-un paravan. De asemenea, obiectele de mobilier pe care le ai în camera de lucru nu trebuie să fie lipite de perete. Este indicat să laşi un spaţiu de 10 cm între ele.

„Biroul propriu-zis aşează-l în cameră într-un loc din care poţi vedea intrarea. Este recomandat să-l aşezi cu spatele la perete, şi în niciun caz să stea cu spatele la fereastră“, mai spune Miruna Macavei. Experţii în feng-shui spun că în birou trebuie să fie tot timpul ordine. „Încearcă să eviţi dezordinea pentru că te împiedică să gândeşti clar“, afirmă Lucia Stan, consultant în feng-shui. Dacă într-una din camere ai foarte multe ferestre, este foarte recomandat să o transformi în încăpere de lucru. „Biroul trebuie să fie într-o zonă în care lumina poate pătrunde şi, dacă se poate, să fie într-o cameră spaţioasă“, spune Miruna Macavei.

Ne puteți urmări și pe Google News