Evenimentul Zilei > Actualitate > Conacul în valoare de 3,5 milioane de lire sterline, ar putea fi al tău, gratis. FOTO
Conacul în valoare de 3,5 milioane de lire sterline, ar putea fi al tău, gratis. FOTO

Conacul în valoare de 3,5 milioane de lire sterline, ar putea fi al tău, gratis. FOTO

Un conac incredibil de luxos cu cinci dormitoare în valoare de 3,5 milioane de lire sterline, este scos la licitaţie și îl puteți câștiga fără să vă coste ceva.
Biletele pentru conacul de lux situat la doar 10 minute de renumitul hipodrom din Ascot, Berkshire, sunt gratuite. Proprietatea uimitoare are propriul lift, precum şi un garaj imens cu spațiu pentru trei mașini.

Noul proprietar norocos va intra în conac printr-o verandă vastă încadrată între doi stâlpi uriași. În interior, va găsi un salon spațios, dotat cu un șemineu mare.

O casă uriașă cu cinci paturi din Ascot a ieșit pe piață - iar noul proprietar norocos ar putea să o câștige gratuit

Cu tavane înalte casetate, proprietatea are patru dormitoare mari, plus un al cincilea dormitor sau o posibilă cameră de zi. Și cel mai bine, fondurile strânse prin tombolă – în prezent estimate să depășească 100.000 de lire sterline – vor fi donate Cancer Research UK.

Casa uimitoare, care are propriul lift și portocaliu, face parte dintr-o tombolă caritabilă pentru Cancer Research UK

Incredibilul premiu face parte din campania de strângere de fonduri Million Pound House Draw realizată de Omaze. Chiar și cântărețul milionar Ronan Keating a numit proprietatea „casa sa de vis”. „Casa care este pusă în joc este în Ascot – este incredibil, ce loc minunat”, a spus el. „Am avut norocul să merg acolo.”

Casa valorează 3,5 milioane de lire sterline

Ambasadorul organizației caritabile a adăugat: „Sunt un susținător mândru al Cancer Research UK de mulți ani. Am văzut de prima dată  diferența pe care o face cercetarea pentru cei afectați de cancer. Munca noastră de salvare se bazează pe generozitatea susținătorilor noștri”, a spus Michelle Mitchell, directorul executiv al Cancer Research UK.

Se așteaptă să strângă 100.000 de lire sterline pentru caritate

„Mulțumită lor, cercetarea noastră a fost în centrul progresului care a dublat supraviețuirea în Regatul Unit în ultimii 40 de ani. Suntem atât de încântați să colaborăm cu Omaze la extragerea Million Pound House. Sperăm să strângem cât mai mulți bani pentru a ne continua munca vitală pentru cei afectați de cancer, care nu au avut niciodată mai multă nevoie de noi ca acum”

Norocosul câștigător se va putea muta direct în noua construcție din apropierea hipodromului

Va fi cea de-a cincea extragere a Omaze Million Pound House din Marea Britanie.

Și există o grădină superbă afară, cu mult spațiu pentru a distra prietenii și familia

Ian Garrick şi  Marilyn Pratt și consultantul IT Darren Wordon se numără printre câștigătorii anteriori. Înscrierile pentru conacul din Ascot se închid pe 30 ianuarie 2022. Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra bilete, vizitați  Omaze.co.uk