Nouă fraţi, răniţi într-un grav accident rutier provocat de tatăl lor. Matusa copiilor a murit

Nouă fraţi, răniţi într-un grav accident rutier provocat de tatăl lor. Matusa copiilor a murit

Un microbouz în care se aflau nouă fraţi s-a izbit violent de un copac în noaptea de duminică spre luni. Copii mergeau la colindat prin localităţile din zona Vâlcea.

Mihai Petre din Călimăneşti împreună cu soţia, cumnata şi nouă dintre cei 11 copii, plus o fetiţă luată de la un centru de plasament se întorceau de la colindat din localitatea Drăgăşani. După ce a trecut podul de la Băbeni de pe DN 64, şoferul a adormit la volan s-a izbit de un copac apoi microbuzul s-a răsturnat.

"Maria Dumitrescu de 55 de ani, cumnata şoferului, a murit pe loc din cauza multipleor răni craniene şi toracice, cinci dintre minori sunt în stare foarte gravă, la fel şi mama lor Ana Mihai, iar alţi trei copii au răni uşoare. Toţi sunt internaţi la spitalul Judeţean Vâlcea", susţin anchetatorii. A fost nevoie de şase ambulaneţe pentru a căra victimele de la faţa locului. Singurii care au scăpat teferi sunt dou minori si şoferul Petre Mihai care a şi refuza să colaboreze cu poliţia în absenţa avocatului. Conducătorul auto este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă si riscă pâna la şapte ani de închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News