Evenimentul Zilei > Politica > Nou secretar general la guvern
Nou secretar general la guvern

Nou secretar general la guvern

Prefectul de Bacă u, Gabriel Berca, va fi noul secretar general al guvernului, a anunţat ieri premierul Călin Popescu- Tăriceanu.

El îi va lua locul lui Ilie Bolojan, plecat din guvern pentru a candida la Primăria Municipiului Oradea. Gabriel Berca a intrat în viaţa politică în 2001, când a fost numit vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PC, la acea vreme PUR. În 2004, a fost ales consilier local din partea PNL, în acelaşi an preluând şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale PNL Bacău.
 
Este licenţiat al Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Stiinţă şi Ingineria Materialelor, promoţia 1994. Este căsătorit şi are un copil. În perioada mai 1995-aprilie 2000, a fost inginer proiectant la SC robinete Industriale Bacău, iar din mai 2000 până în ianuarie 2001, a ocupat funcţia de director de marketing la cotidianul „Monitorul de Bacău“. În perioada februarie 2001-iunie 2004, a lucrat la firma SC Prod Cressus SA (care produce coloranţi textili) a actualului primar din Bacău, Romeo Stavarache, pe funcţia de director de vânzări. În 2004, a fost numit prefect al judeţului.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: