Nou record pentru Obama: 150 de milioane strânse în septembrie

Nou record pentru Obama: 150 de milioane strânse în septembrie

Barack Obama a reuşi să adune 150 de milioane de dolari din donaţii în luna septembrie şi a stabilit un nou record în materie de strângere de fonduri într-o campanie, a anunţat CNN în ediţia sa de astăzi.

David Plouffe, managerul de campanie al lui Obama, a spus că 632.000 de noi donatori au oferit bani pentru campanie, cu o medie a contribuţiei sub 100 de dolari. Peste trei milioane de oameni au donat până acum.

În luna august, Obama a strâns 65 de milioane de dolari.

În ciuda cifrei foarte mari, Plouffe le-a spus suporterilor că democraţii au nevoie de mai mulţi bani din cauza "noroiului pe care îl vom primi de la campania lui McCain". Plouffe a citat clipurile publicitare agresive ale republicanilor şi a spus că au nevoie de toate resursele pentru "a riposta".   "Campania lor va coborî şi mai mult în noroi", a precizat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu ne permitem să tăiem fondurile. Trebuie să facem tot ceea ce credem că este necesar pentru a câştiga", a mai spus Plouffe.

"Niciunul dintre noi nu vrea să se uite înapoi la noaptea din 4 spre 5 noiembrie şi să-şi dorească să fi făcut ceva în plus".