Foarte aproape de Oradea, la Debrecen, patru nopţi de cazare costă 151 de euro în hotelul Lycium, în regim de demipensiune cu bufet suedez. În acest preţ, turiştii au acces nelimitat la serviciile de welness ale hotelului: saună, piscină, jacuzzi, la Parcul Acvatic Mediteranean Aquaticum şi la băile termale.
O altă ofertă interesantă este „week-end-ul în timpul săptămânii”, cu trei nopţi de cazare de duminică până joi, în regim de demipensiune şi cu utilizarea nelimitată a băii termale şi a parcului acvatic, plus acces la saună şi sala de fitness.  
Următoarele petreceri nocturne organizate la Aquaticum Debrecen vor avea loc în zilele de 16 şi 30 iulie şi 13 şi 27 august.   

Loc de joacă pe două etaje

Dacă adulţii optează pentru petreceri nocturne, nu trebuie să îşi facă griji pentru copii. „De ani întregi centrul de băi şi tratament Aquaticum îşi lărgeşte gama de servicii destinate copiilor”, a declarat Kovács Zsuzsanna, marketing managerul parcului acvatic. Astfel, din această vară, la Aquaticum a fost mărită camera de joacă pentru copii.
„Camera de joacă” are are acum două etaje şi o suprafaţă de 120 metri pătraţi, unde copiii au acces la peste 20 de tobogane şi jocuri. De asemenea, cei mici vor avea în curând acces la un nou loc de joacă, care a fost construit pe locul de plajă aflat afară, lângă parcul acvatic. Pe cei mici îi aşteaptă aici diferite elemente de escaladare, trambulină, tobogan şi loc cu nisip.

Debrecen pentru toată familia

Parcul Nagyerdő, locul de joacă Ötholdas Pagony, Grădina Zoologică şi Parcul acvatic mediteranean Aquaticum din Debrecen oferă programe destinate întregii familii.
Terasa Vigadó doreşte să le facă pe plac acelor familii cu copii mici care vizitează aceste locuri, astfel ca în timp ce iau prânzul pe terasa umbroasă şi cu o atmosferă plăcută şi copiii să aibă o preocupare.
În locul de joacă îngrădit se află mese mici, jucării şi un minitobogan. În plus, la sfârşit de săptămână, personalul restaurantului asigură şi supravegherea copiilor, de vineri după-amiaza până duminică seara.