Claudiu Niculescu a explicat astăzi, la prezentarea sa oficială, ce l-a îndemnat să accepte oferta clubului "U" Cluj.
"Vreau să mai joc fotbal"

"Domnul Walter nu a dus o muncă de convingere ca să vin aici. Am vorbit în Austria şi pe moment i-am zis nu, că vreau să continuu la Dinamo. Alaltăieri seară ne-am întîlnit întîmplător şi într-o jumătate de oră ne-am înţeles.
M-a convins pentru că mi-a explicat proiectul, care e interesant, el e foarte ambiţios, îl respect foarte mult. A fost hotărîrea mea pentru că vreau să mai joc fotbal şi pentru că simt şi cred că mai pot face performanţă", a spus Claudiu Niculescu.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a mărturisit că "U" Cluj va fi ultimul club din cariera sa de jucător.
"Îmi plac provocările"
"Am venit cu sufletul deschis la cea mai iubită echipă din Ardeal, una cu mare tradiţie. Vreau să fac treabă bună aici. Am o vîrstă şi cred că Universitatea Cluj va fi ultimul club din cariera mea. Am început cariera la o echipă numită Universitatea, voi termina la una cu acelaşi nume.
Îmi plac provocările şi mi-a plăcut să joc la echipe cu mulţi suporteri, U Cluj e o echipă cum puţine sînt în provincie. Ăsta e unul din motivele pentru care am venit aici.
Niciodată nu am regretat o decizie pe care am luat-o în carieră şi sînt sigur că nu o voi face nici aici", a mai zis Claudiu Niculescu.