Evenimentul Zilei > Monden > Nicoleta Luciu revine la TV? Decizia luată de vedetă. Ce planuri de viitor are
Nicoleta Luciu revine la TV? Decizia luată de vedetă. Ce planuri de viitor are

Nicoleta Luciu revine la TV? Decizia luată de vedetă. Ce planuri de viitor are

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbiz-ul românesc, dar a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Televiziunile se luptă pentru a o aduce pe vedetă înapoi. Actrița a luat o decizie neașteptată.

Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se axeze pe soțul său și pe copii. Vedeta a primit o mulțime de oferte de la mai multe televiziuni din țară. Aceasta nu a putut lua o decizie fără partenerul său, Zsolt Csergo.

Bruneta s-a bucurat de un succes incredibil ca actriță, fotomodel, cântăreață, dar și asistent TV. A ales să se ocupe de cei 4 copii, Zsolt, în vârstă de 14 ani, precum și tripleții Karol, Kevin și Kim, de 11 ani. Televiziunile i-au propus oferte de nerefuzat, dar vedeta nu a părut interesată.

Se întoarce Nicoleta Luciu în televiziune?

Nicoleta și soțul său, Zsolt Csergo, au analizat viața de familie și s-au gândit cu va arăta viitorul actriței în televiziune.

„Cei doi soți au pus cu atenție în balanță toate variantele și eventuala întoarcere a Nicoletei pe sticlă nu a reușit să ia fața alternativei. Totul a fost cântărit cu grijă, cum se spune pe la noi, dar interesul copiilor a primat mai mult. Inclusiv instinctele materne au fost mai puternice decât dorința de a reveni sub lumina reflectoarelor.

Discuția, purtată foarte franc, a determinat-o chiar pe Nicoleta să se întrebe dacă ar mai avea vreun cuvânt de spus generației celei mai tinere, care nu a prins-o pe sticlă, însă soțul ei i-ar fi replicat că își face griji degeaba.”, au precizat surse din anturajul celor doi soți.

„Plus că nici ofertele nu sunt extrem de tentante. Pe de altă parte, cei doi au lăsat oarecum deschis subiectul. Fiindcă situația s-ar putea schimba cu repeziciune și să apară o nouă ofertă, mult mai atractivă decât cele vehiculate în ultimele săptămâni. În acest caz e posibil ca totul să se schimbe și decizia privind viitorul profesional al Nicoletei Luciu să intre într-o altă zodie!”, au adăugat aceleași surse.

Nicoleta Luciu a declarat că își va anunță fanii dacă se va schimba ceva în viața sa profesională. Aceasta nu a confirmat întoarcerea în televiziune.

„Nu vă pot oferi niciun răspuns, fiindcă evit să mai vorbesc cu presa în ultima vreme. Sau dacă o fac, o fac foarte rar și pe subiecte care au într-adevăr importanță pentru mine și familia mea. Dacă va fi ceva legat de viitorul meu profesional, atunci voi mediatiza acest lucru!”, a menționat Nicoleta Luciu, contactată fiind telefonic, potrivit Impact.