Nicoleta Luciu, in orasul cazinourilor

Nicoleta Luciu, in orasul cazinourilor

Fosta Miss Romania, a avut parte de o vacanta de vis in luxosul oras american Las Vegas, impreuna cu iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.

Aceasta vacanta a fost ideea lui Zsolt si, pentru ca mi-a placut foarte mult, am fost de doua ori intr-un an. Cand am auzit despre aceasta „escapada”, m-a incantat mult ideea, dar pentru ca nu am reusit sa obtin viza de SUA am fost complet dezamagita si imi pierdusem orice speranta ca vom putea pleca.

Am fost insa extrem de fericita cand am primit-o si am vazut ca e valabila timp de zece ani, permitandu-mi multiple intrari si iesiri din tara. Am stat trei zile la New York si patru la Las Vegas.

Spectacol si grandoare

Ne puteți urmări și pe Google News

Dintre toate orasele pe care le-am vizitat pana acum, Vegasul mi s-a parut orasul perfect, pentru ca pare virtual. Este un oras la care viseaza toata lumea.

Hotelurile sunt imense, spectaculoase, diferite intre ele, fiecare creeaza o lume aparte, cum ar fi o jungla, un rai cu multe flori, fantani arteziene, cascade, canaluri din Venetia sau Turnul Eiffel in miniatura. In centrul orasului, poti vedea cate o bucatica din orasele lumii: Paris, New York, Venetia, Cairo. Arhitecturile sunt diferite si tocmai asta este frumos in Las Vegas.

In acest oras este o forfota continua la orice ora din zi sau din noapte, iar ce mi s-a parut interesant este ca in cazinouri nu exista ceasuri si ferestre. Nu am rezistat tentatiei jocurilor de noroc si am jucat 50 de dolari. Am castigat dublu, insa i-am cheltuit si pe acestia in acelasi mod.

Plin de evenimente Daca te afli in Las Vegas nu este recomandabil sa ratezi spectacolele de acolo pentru ca aici vin cantareti faimosi din intreaga lume sa sustina concerte. In afara de reprezentatiile oferite de acestia, sunt spectacole de iluzionism, show-uri de circ, cu acrobatii in aer si in apa, care sunt extraordinare.

Mai mult decat atat, exista spectacole oferite in fata hotelurilor, cum ar fi vulcanul de la Mirage, corabia de lupta a piratilor din fata Treasure Island si dansul artezienelor din fata de la Bellagio.

Sunt foarte multe. Noi am ajuns la un spectacol la Celine Dion, la concertul de retragere al Barbrei Streisand, unde au fost mai mult de 10.000 de oameni, dar si la spectacolul sustinut de Toni Braxton, la un spectacol de magie, de acrobatie sau de circ.

Nu poate fi descris in cuvinte

Am fost cu elicopterul la Grand Canyon, care mi-a placut foarte mult si am vizitat o mare parte din centrul Las Vegasului. Aici poti vedea fantani arteziene cu jocuri de lumini superbe, bai de lumini ale hotelurilor, piscine imense, totul este un spectacol in acest oras.  Nu poate fi descris in cuvinte.

Trebuie sa-l vezi. Multitudinea de lumini de pe strada, cladirile de o inaltime impresionanta... totul te copleseste. M-a impresionat tare acest oras. De asemenea, am cunoscut multi oameni care se uita zilnic la Pro TV International.

Este locul unde m-am simtit cel mai bine pentru ca, probabil, m-am nascut intr-o viata anterioara acolo. Ma simt foarte atrasa de aceste locuri, iar daca cineva isi doreste o vacanta aparte, Las Vegas este locul ideal.

CAZARE

Faceti rezervari cat mai din timp > Hotelurile au cateva mii de camere si sunt intotdeauna pline, de aceea trebuie sa faci rezervari cu mult timp inainte de a ajunge in Las Vegas (cel putin doua luni).

> Mai mult, daca vrei sa stai la hotelurile din centrul Las Vegasului, trebuie sa faci rezervare cu cel putin trei-patru luni inainte.

> Hotelurile sunt imense, spectaculoase si nu seamana intre ele.

> O camera la un hotel de trei stele costa 200 de dolari pe noapte, iar la unul de patru stele -  250 de dolari (n.r.).

RESTAURANT

Inghetata la cornet e delicioasa > Pretentios sau nu, la Las Vegas gasiti mancare pentru toate gusturile.

> Mancarea la restaurant este foarte ieftina si iti permiti sa mananci chiar in cele mai luxoase localuri.

> Comparativ, in Brazilia, la Rio, stiu ca am avut note de plata mult mai mari fata de Vegas.

> Cea mai buna inghetata la cornet se mananca acolo. Pe langa faptul ca e delicioasa, portiile sunt imense.

> Un pranz la resturantul Andre’s costa aproximativ 80 de dolari (n.r.).

SFATURI

Nu ratati concertele si spectacolele!

> Pentru cei pasionati de shopping, in Las Vegas sunt malluri foarte mari.

> Nu ratati spectacolele de iluzionism, de circ ori concertele sustinute de artisti celebri.

> Ca locuri de recreere as recomanda, in afara de spectacole, parcurile de distractii, cu uriasele montagne russe.

> Vizitati tot ce se poate si, mai ales, faceti multe poze care sa va aminteasca de aceste locuri.

>  Vizitati centrul orasului. Veti fi impresionati de frumusetea acestor locuri.