Gheorghe Nichita a declarat, la o televiziune locală, că va fi consilier al preşedintelui CJ Iaşi, Maricel Popa (PSD), şi că se va ocupa de coordonarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Iaşi. ”Nu mai pot sta deopate, am nevoie şi eu de bani, de un salariu”, a spus Nichita, potrivit News.ro.
 
Gheorghe Nichita a fost vicepreşedinte naţional al PSD şi preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, precum şi primar al municipiului Iaşi în 2004-2016. El a pierdut toate funcţiile politice şi administrative în urma unor dosare de corupţie.
 
Nichita a încercat să intre în Parlament şi a candidat anul trecut pentru un mandat de deputat pe listele PRU, dar partidul nu a trecut pragul electoral şi nu a intrat în Parlament.
 
Nichita a fost trimis în judecată de DNA în 2015 după ce ar fi utilizat Poliţia Locală pentru a-şi urmări fosta iubită timp de un an şi jumătate. Tot în 2015, DNA l-a trimis în judecată pentru luare de mită, el fiind acuzat că a primit 10 la sută dintr-un contract de aproape 70 de milioane de lei atribuit UTI şi unei alte firme, precum şi reduceri la un hotel de lux din Bucureşti, dar şi cazare în China.

Te-ar putea interesa și: