Caz bizar în Newcastle. Un român a speriat mai multe tinere. Le ataca de pe bicicletă

Caz bizar în Newcastle. Un român a speriat mai multe tinere. Le ataca de pe bicicletă

Marius Trifan, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că a stropit cu săpun lichid 11 femei în timp ce mergea pe bicicletă în Newcastle, în februarie, anul acesta.

El le-a spus anchetatorilor că a făcut asta pentru „satisfacerea sa sexuală ”.

Românul a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraș. În urma unei percheziții făcute în locuința sa din Fenham, polițiștii au găsit un rucsac cu seringi umplute cu săpun lichid.

„Este unul dintre cazurile cele mai bizare cu care am avut de-a face și care a avut un impact major asupra acestor femei tinere. Trebuie să fi fost cu adevărat înfricoșător pentru ele să găsească acest lichid ciudat pe hainele lor și, evident, s-au gândit la ce era mai rău”, a declarat inspectorul Louise Jenkins. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Marius Trifan s-a prezentat în 28 iunie la Newcastle Crown Court. Judecătorul a decis ca numele lui să fie trecut în registrul infractorilor sexuali pentru cinci ani. 

De asemenea, va trebui să muncească în folosul comunității timp de 12 luni și nu mai are voie să folosească seringi în public. Românul a petrecut deja patru luni în închisoare, potrivit Poliției din Northumbria  citat de gazetaderomania.co.uk .